Bodrum Gündem

MHP İftar Yemeğinde Hayır Diledi…

Bodrum MHP dualarla ile başladığı iftar yemeğinde AKP Hükümetine yüklendi. MHP Muğla Milletvekili Ergun: AKP Parti değil bir projedir. dedi

MHP İftar Yemeğinde Hayır Diledi…
16.08.2010
0
A+
A-

Buy Viagra online order diflucan Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

MHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Ortakent Müsgebi Et-Mangal Restauran′da iftar yemeği verdi. İftar yemeğine MHP Muğla milletvekili Prof.Dr.Metin Ergun, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, İlçe Başkanı Asın Başaran, Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Asım Başaran′ın konuşmasının ardından,  MHP Muğla milletvekili Prof.Dr. Metin Ergun Hükümete yönelik söylemleri davetliler tarafından alkışlarla desteklendi. Ergun konuşmasının büyük kısmında yapılacak referandum maddeleri üzerinde durdu. Prof.Dr. Ergun “AKP hazırladığı anayasa değişikliği konusunda samimi değil. Eğer samimi olsaydı başörtüsü meselesini de bu maddeler arasına eklerdi. Çünkü sayın Başbakan daha evvel başörtüsü ile ilgili yaptığı bir konuşmada “409 kişi olur diyor 11 kişi reddediyor. Kim bu 11 kişi? Anayasa Mahkemesi üyeleri. İyi o zaman neden değişiklik istediğin maddeler arasına eklemedin? Onu da halka sormadın? AKP′nin derdi diğer maddeler yada başörtüsü değil. AKP′nin derdi şu 3 maddedir: 1-Parti Kapatma hakkındaki madde, biz milletvekilliği dokunulmazlığı ile uğraşırken, bu defa parti dokunulmazlığı çıkarıyor karşımıza. Niye yapıyor? AKP′yi kurtarmak için. İki Anayasa Mahkemesi hakkında, yarın iktidardan inerse kendini bekleyen dosyalar var hesap sorulacak. Üye sayısını 17 yaparak , olur da bu dosyalar yüzünden mahkemeye gönderilirsem sonradan ilave ettiğim üyeler sayesinde ceza almadan çıkabileyim planıdır. Üç HSYK hakkındaki madde. 72 milyonluk Türkiye′de HSYK′nın ne olduğunu ancak 2 milyon kişi biliyordu. Ne demek HSYK? Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu. Sayın Başbakan ne istiyor bu HSYK′dan? Bu güne kadarki konuşmalarında Başbakan nasıl hitap ediyor? Benim memurum, benim kaymakamım, benim valim. Gördük memurun, kaymakamın ve valini durumu. Ama benim hakimim, benim savcım diyebiliyor mu? Ne işine yarayacak bu hakimler, savcılar? Hemen örnek vereyim. Seçimlerde oy sandıklarındaki yanlışlıkları kime şikayet edersin? İlçe Seçim Kurulu. Kim var bu kurulun başında? Hakimler. Olmadı İl seçim kuruluna gittin. Orada da durum farklı değil ki. Sorumlu kişi yine Hakim. Bu yasayı değiştirerek Hakim ve Savcıları kendi kontrolüne almaktır asıl amacı. Böylece seçimle iktidarın değişmez hale getirilmesini sağlamaya çalışıyor.” dedi.
25 yıldır BOB yürütüldüğünü, böylelikle Türk Milleti terimini parçaladıklarını iddia eden Ergun, özerklik adı altında AKP′nin televizyonlarda Türk Bayrağının yanına başka bayraklar önerebilecek hale getirdiğini öne sürdü. MHP Muğla Milletvekili Ergun AKP parti olmadığını bir proje olduğunu söyleyerek, CHP, MHP, DP nin Türkiye partileri olduğunu sözlerine ekledi. Ergun “Demokratikleşmek istiyorsak HAYIR diyelim” diyerek konuşmasını bitiren Prof.Dr. Ergun bu millete güvendiğini dile getirdi.
erectile dysfunction
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.