Bodrum Gündem

Konacıkta Bez Bebek Kursu…

BEZ BEBEK KURSUNA MİNİKLERİN İLGİSİ YOĞUN OLDU…

Konacıkta Bez Bebek Kursu…
15.09.2010
0
A+
A-

Konacık Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, 2009-2010 Eğitim – Öğretim yılının bitmesiyle tatile giren öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için açılan yaz kursları devam ediyor.


get Cialis Professional Bodrum Gündem Haber  generic Retin-A


Kış aylarında ev hanımlarına yönelik Halk Eğitim Merkezi destekli El Sanatları Kurslarında görev yapan Biçki-Dikiş Öğretmeni Semra Çalıkaya, bu kez çocuklara “Bez Bebek” yapmayı öğretiyor. Bu kurslar sayesinde çocuklar, boş zamanlarını değerlendirme ve el becerilerini geliştirme imkânı buluyorlar.


 


Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu’nda devam eden “Bez Bebek” kursunda artık kumaşlar, danteller, düğme, yün gibi basit ve her evde bulunabilecek malzemelerle, büyük bir hevesle çalışan öğrencilerin bez bebek yapımını öğrenmekten dolayı mutlu oldukları gözlemlendi. generic Lithium


 


 “Bez Bebek Kursu” ile öğrenciler birbirinden güzel bez bebekler yaparak, el becerilerini geliştirdiklerini belirten Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi.


 


 “ Çocuklarımız için sosyal bir ortam oluşturup, onların hem el becerilerini geliştirmeleri hem de boş zamanlar ı faydalı işler öğrenerek geçirmeleri bizim için çok önemli.  Çünkü çocuklar bizim geleceğimizin teminatıdır. Bu eğlenceli faaliyeti çocuklarımıza sevdiren kurs öğretmenimiz Semra Çalıkaya’ya da teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.