Bodrum Gündem

MHP İlçe Başkanı Asım Başaran

Başaran; Son saatlerde yaptığımız Hayır mitingi ile Bodrumda son darbeyi indirdik. Bodrum MHP başarılıdır.

MHP İlçe Başkanı Asım Başaran
15.09.2010
0
A+
A-

MHP Konacık Belde binasında Referandum sürecinden bahseden ve Bodrum halkının verdiği hayır oylarına teşekkür eden Asım Başaran, “Karanlık oyunu sezip parlak zekasını ve yüreğini sandığa yansıttığı için Bodrum halkına şükranlarımı sunuyorum” diyerek şöyle konuştu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

“Ülkemiz için hayırlı olsun diyoruz. Millet iradesidir saygı duymak lazım. Sandığa böyle tecelli etti. Ben ekranlarınız aracılığı ile yarımadada bizleri dinleyen tüm vatandaşlarımızın bu parlak, bu karanlık oyunu sezip parlak zekasını ve yüreğini sandığa yansıttığı için hepsini ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Yarımada halkı algısı ne kadar yüksek bir zekaya sahip olduğunu ortaya koymuştur. BU zekaya ve bu insanlara şapka çıkartıyorum. Millet iradesi dedikleri şeyde de bir orantısızlık var, bu orantısızlık Türkiye′de 52 milyon seçmen var 20 milyon evet 15 milyon hayır dedi geride 17 milyon gibi bir fark daha var 17 milyon kişi bu anayasa değişikliğine evet demedi. Yüzde 50′den fazla kişi anayasa değişikliğini bağrına basmamıştır. Bu da millet iradesinin tam olarak karşılığı olmadığının somut bir göstergesidir. Türkiye′de bu uygulanmaya konmuş olan sistemlerle birlikte, nasıl bir takım oyunlarla mevki ve malamlar elde ediliyor açıkça göstergesidir. Ama vatandaşlarımız da sahip çıksaydı sandığa gitseydi herhalde sonuç böyle olmayacaktı.”

Bodrum yarımadasında hayır oyu veren vatandaşları tek tek gezerek teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını sözlerine ekleyen Başaran, şunları kaydetti.

Sandığa riayet vatandaşlık vazifesini yerine getiren yarımada halkı bu konuda da takdire şayan bir davranış ortaya koymuştur. Katılım oranı Türkiye yüzdesinin üstünde olmuştur yarımada da. Bu nokta da seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum ben hayır oyu veren tüm vatandaşlarımızı yürekten kutluyorum. Hiç kimse pişman olmasın. İlk fırsatta tek tek teşekkür turlarına çıkacağım. Bundan dolayı yarımada halkını bağrımıza basıyoruz. Onları sahipsiz bırakmayacağız. Tek tek tüm köylere bir teşekkür turuna çıkacağız. Çünkü teşekkür edilmeyi hak eden bir irade ortaya koymuşlardı. Gerisi için de hayırlı uğurlu olsun.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.