Bodrum Gündem

BODRUM SANAT PENCERESİ…

19.09.2010
0
A+
A-

19 EYLÜL HAFTASI DİLEK CEBECİ İLE BU HAFTAKİ SANAT OLAYLARI…

BODRUM SANAT PENCERESİ


  purchase Prozac


Sonbaharın gelmesiyle beraber Bodrum’da Sanat etkinliklerinde belli bir azalma görülüyor. Bu hafta Yalıkavak Port marina içindeki Tılsım Shop’n Art’da Talia Turan’ın Kapadokya resimleri sergisi , Bodrum Kalesinde ise Duygu Kabaçam’ın “Dönüş” adlı resim sergileri açıldı. Buy Prozac no prescription 26-Ocak-1977 MUĞLA doğumlu olan Duygu Kabaçam .


Süleyman Demirel Üniversitesi-GSF- RESİM bölümü mezunudur (1998-2002).


Duygu Kabaçam “Mezun olduğumdan itibaren yani 2002 yılından beri SİNEMA sektöründe çalışmaktayım.SANAT YÖNETMENİ yim…Birçok sinema filminde , birçok tv dizisinde , belgesel filmlerde , reklam filmlerinde SANAT YÖNETMENİ olarak imza attım..Önemli projelerde yer aldım..Kalıcı projeler yaptım…Daha önce kişisel sergilerim oldu ve karma sergilere de katıldım…Şimdi de tekrar Bodrum’ da sergi açtığım için gerçekten çok mutluyum ve heyecanlıyım…Sergimin adı DÖNÜŞ…


Çünkü bu benim dönüşüm ve önemli bir dönüş olacak benim için” dedi


Osmanlı tersanesi kaymakamlık sanat galerisinde ise tarzlarını “modern ve çağdaş” anlatım olarak değerlendiren Ahmet ÖZBEY ve Aliye ÇELİK’in Resim – Heykel Sergisi  açıldı. Bodrumlu sanatseverlerin ilgi ile izlediği serginin açılışı oldukça kalabalıktı..


Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde yine altı sergi birden açıldı. Orhan Kemal Meydanında Fatih Urunç’un resimleri yer alıyor.Fatih Urunç aynı zamanda meydanda resimlerini yapmaya devam ediyor. Nedim Günsur Sokağında, Engin Suluyer’in resimleri sergilenmekte. Erdinç Bakla Sanat Galerisinde ise  Fügen Nalbantoğlunun sandıklardan çıkan el işleri var. Orhan Veli Sanat Galerisinde ise Ergün Yücel’in resimleri sergileniyor. Yıldız Kenter Sanat Galerisinde iki sanatçı var. Hatice Önal ve Hale Ozansoy..Oldukça kalabalık olan sergilerin  açılışını  eski bakanlarımızdan Şinasi Altıner yaptı. Dibeklihandaki bu sergiler 30 Eylül gününe kadar görülebilir.


Dibeklihanda bir diğer etkinli ise Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürü Yaşar Yıldızın Bodrumdaki sualtı arkeoloji araştırmaları ile ilgili yaptığı söyleşi idi.Oldukça kalabalık olan söyleşi sonunda Yaşar Yıldız  Valtrex no prescription izleyicilerin sorularını ve merak ettikleri konuları da  cevapladı. Pazar günü de Bodrum Kalesinde bir gezi yapıldı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.