Bodrum Gündem

Mehmet Kocadon: BİRLEŞME OLURSA BODRUM MÜTHİŞ BİR SIÇRAMA YAPAR…

ÖZEL HABER : Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon…

Mehmet Kocadon: BİRLEŞME OLURSA BODRUM MÜTHİŞ BİR SIÇRAMA YAPAR…
10.10.2010
0
A+
A-

Belediye Başkanı Kocadon “Ben ne dersem diyeyim, birleşmeyi benim talep ettiğimi söyleyecekler.”


Birleşme olursa Bodrum müthiş bir sıçrama yapar…

 

11 belediyenin çok olduğunu herkes kabul ediyor, kimse inkar etmiyor. Bunun çaresi Bodrum yarımadasının tek belediye olmasıdır…

Xenical 120 mg
 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber buy Kamagra
2002 yılından bu yana  belediyelerin birleşmesinden taraf olduğunu ifade eden Mehmet Kocadon, Bodrum′un merkez ilçe turizm belediyesi olmasını da ilk defa gündeme getiren kişinin kendisinin olduğunu söyledei. Başkan Kocadon “ O dönem Bayındırlık Bakanlığı′na gittiğimde görüşlerimi bildirmiştim. Son zamanlarda sanki Mehmet Kocadon′un  talebiymiş gibi gündeme getiriliyor. Benim hiçbir zaman öyle bir talebim olmadı.  Hükümet bazında bir çalışma olmuş ve bizden bununla ilgili belge istediler. Bizde sadece belgeleri ve haritaları verdik. Bunun dışında Bodrum Belediyesi olarak herhangi bir müracaatımız olmadı.   Ama mantıken düşündüğümüzde 11 belediyenin çok olduğunu herkes kabul ediyor, kimse inkar etmiyor. Bunun çaresi Bodrum yarımadasının tek belediye olmasıdır.” dedi. 

Birleşme olursa Bodrum müthiş bir sıçrama yapar…
1999 yılında 11 belediye olmanın faydası olduğunu söyleyen Başkan Kocadon “Belediyeler kendi  alanı içindeki yerlerin çok hızlı bir şekilde alt ve üst yapılarını yaptılar. Ben de belediye başkanlığından  gelmeyim ilçeye. Şu anda artık her beldemizin araç parkı var, personeli var. Onun için bu belediyelerin tek bir belediyeye bağlanması ve oraların bir şube gibi hizmet vermesinin hiçbir sakıncası yok.  1999 yılında turizm hızlanınca, bazı büyük otellerin de beldelerimize kaymasından dolayı , Bodrum Belediye′mizin özellikle çöp toplamada ve yatırım yapmada zorlandığı yıllardı. Onun için bu kararlar alındı. Ama şimdi geldiğimiz noktaya baktığımızda Bodrum Belediyesi de güçlendi, yarımadadaki birçok sorunda halledildi. Onun için özellikle imar yönünden  bütün belediyelerin bir yere bağlanmasında fayda var.  Bodrum′da 3 tane belediye vardı. Turgutreis, Mumcular ve Bodrum.  Geri kalan her yere Bodrum Belediyesi bakıyordu zaten.  Ya bu üç belediye kalabilir, yahut da Bodrum tek belediye olur.  Bana sorulsa, ben tek belediyeden yanayım.  Diğer noktalara atayacağınız yetenekli bir müdür, belediye başkanı gibi verimli çalışabilir. İç işlerinde serbest olur, ama dış işlerinde Bodrum Belediyesi′ne bağlı olur. Bu birleşmenin neticesinde problemler daha kolay çözülecek ve yatırımlar çok daha kolay gelecek.  İşte  Otagarından tutun da, tekne yapım yerlerine,  yeni marinalara, yeni iskele yapımına kadar. Bodrum bir anda müthiş bir sıçrama yapar.

Generic Cialis
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.