Bodrum Gündem

Masum Türker Bayram Mesajı…

DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER, KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI:

Masum Türker Bayram Mesajı…
15.11.2010
0
A+
A-

“KURBAN BAYRAMI PAYLAŞIMIN YAŞANDIĞI EN GÜZEL BAYRAMDIR”


* * DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Kurban Bayramı ‘paylaşma’ duygusunun ön plana çıktığı en güzel bayramdır.  DSP olarak, ‘ülkemizde huzur ve güven ortamının sürmesi, vatandaşlarımızın bağımsız ve özgür bir ülkede rahatça yaşayabilmelerini temin etmeyi,  kendimize bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Ancak daha da önemlisi bu bayramda yansıma bulan ‘hakça paylaşım’ı ülkemizde her zaman egemen kılmayı amaçlamaktayız” dedi.


 


Türker’in mesajı şöyle:


buy Pfizer Viagra online

         “Bayramlar, dayanışma, kardeşlik ve güven duygularının perçinlendiği, her türlü zorluk ve soruna rağmen, insanların birbirleriyle dayanışma içinde olduğu, kucaklaştığı günlerdir. Kurban Bayramı ise bu özelliklerinin yanı sıra ‘paylaşma’ duygusunun ön plana çıktığı en güzel bayramdır.  


         DSP olarak, ‘ülkemizde huzur ve güven ortamının sürmesi, vatandaşlarımızın bağımsız ve özgür bir ülkede rahatça yaşayabilmelerini temin etmeyi,  kendimize bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Ancak daha da önemlisi bu bayramda yansıma bulan ‘hakça paylaşım’ı ülkemizde her zaman egemen kılmayı amaçlamaktayız.


         Türkiye’nin bağımsız ve özgür olması, vatandaşlarımızı bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşamlarını sürdürebilmeleri, eşit koşullar içinde yaşayabilmeleri için, ekonomimizin dışa bağımlılıktan kurtarılması gerekmektedir. ‘Özgür insan ve tam bağımsız Türkiye’  hedefinin gerçekleştirilmesi için, Hükümet’in uyguladığı yanlış ekonomi politikalarından vazgeçmesi sosyal devlet anlayışının hayata geçirilmesi zorunludur.


Ekonomik zorluklar yüzünden sınıfsal ayrılıkların yaşanması, milletçe coşku ve sevinçle kutlanması gereken bayram günlerine gölge düşürmemelidir. Sıkıntılarımızı tarih boyunca hep el ele vererek aşmayı bilmiş bir ülkeyiz. Bu nedenle kimse umutsuzluğa kapılmamalıdır.


Sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel geleceği olan bir ülkeyi, hep birlikte inşa etmeliyiz. Bayramlarda kimsenin yüreği buruk kalmamalı, kimse boynunu bükmemelidir. Bunun için hepimiz birbirimizi desteklemeli, büyük bir aile olarak ülkemizde huzuru egemen kılmalıyız. order Paxil


Kurban Bayramı’nın getirdiği en önemli güzelliklerden biri de ‘paylaşma’ kültürüdür. Hakça bir düzen için her zaman ‘paylaşım’ı ön planda tutan DSP, Kurban Bayramı’nda egemen olan bu ruhun, Türkiye’de daima etkin olması için elinden geleni yapacaktır.


generic Lithium

Kurban Bayramı’nın herkese sağlık, huzur, mutluluk, başarı, getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.