Bodrum Gündem

YILBAŞI TATİLİ BODRUMA BEKLENENİ VERMEDİ..

Bodrum Çarşı esnafı yılbaşı nedeni ile biraz hareketlenen çarşıdan umduğunu bulamadı.

YILBAŞI TATİLİ BODRUMA BEKLENENİ VERMEDİ..
02.01.2011
0
A+
A-



 

 

 

 

Bodrum Çarşı esnafı yılbaşı nedeni ile biraz hareketlenen çarşıdan umduğunu bulamadı. buy Indocin online

YILBAŞI TATİLİ BODRUM’A BEKLENENİ VERMEDİ…


Yeni yılı Bodrum’da karşılamak için İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerden  Bodrum’a gelenler güneşli havayı görünce sahildeki kafeteryalara akın ettiler. Kış ortasında güneşlenmenin tadını çıkaran ve kısmen alışveriş de yapan tatilcilerden, çarşı esnafını sevindiremedi.


 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yeni Yılı Bodrum’da karşılamak için Bodrum’a gelenler, akşam otellerinde eğlendikten sonra yeni yılın ilk gününde Kumbahçe sahilinde güneşli havanın tadını çıkardı. Bodrum Kalesi manzaralı kafelerde de doluluk oranı yüksek oldu. Bazı tatilciler ise sahilde yürüyüş yaparak, çocuklarıyla vakit geçirirken, bazı tatilcilerin ise yeni yılın ilk gününde denize girdiği görüldü.


Hava sıcaklığının 19 deniz suyu sıcaklığının ise17- treating male impotence 20 C derece ölçüldüğü Bodrum’ da yılbaşı tatili için üç günlük paket turların düzenlenmesi ile açık olan turistik tesislerde doluluk oranının oldukça yüksek olduğu belirtildi.


Bodrum Çarşı esnafı ise zaten bir şey beklemediklerini, yılbaşı tatili için gelenlerin otellerinden dışarı bile çıkmadan Bodrum’dan ayrıldıklarını ifade ediyorlar. Çarşı esnafı “Bu son tatildi, artık sezona kadar beklemek zorundayız. Allah Bodrum esnafına yardım etsin” dediler.


Bodrum’daki eğlence mekanları ve açık olan oteller ise beklenen kadar olmasa da yeni yılı iyi geçirdiklerini kaydettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.