Bodrum Gündem

EKONOMİ KÂHİNİ BODRUMDA

BESİAD piyasalar, ekonomi tarihi, güncel para politikalarına olan hakimiyeti ve ekonomide ileriye dönük kuvvetli ihtimalleri tespit etme konusundaki başarısı ile ün yapmış olan bir ismi Bodrumlu iş adamlarıyla buluşturuyor.

EKONOMİ KÂHİNİ BODRUMDA
09.02.2011
0
A+
A-

EKONOMİ  KÂHİNİ   BODRUM’DA


 


Bodrum Gündem Haber


order Albendazole online BESİAD piyasalar, ekonomi tarihi, güncel para politikalarına olan hakimiyeti  ve ekonomide  ileriye dönük kuvvetli ihtimalleri tespit etme konusundaki başarısı ile ün yapmış olan bir ismi Bodrumlu iş adamlarıyla buluşturuyor.


Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oral Erdoğan 10.02.2011 Perşembe akşamı  BESİAD’ ın ev sahipliğinde Bodrum’a üçüncü  ziyaretini gerçekleştiriyor. Erdoğan, ülkemizin ve dünyanın henüz etkilerinden kurtulamadığı global kriz konusunda sağlam ve anlaşılır öngörüleri, sistemin where to buy Indocin order methotrexate   gerçek unsurlarını  baz alan bakış açısıyla dikkat çekmiş ve beğeni toplamıştı. BESİAD Genel Sekreteri  Berk Özer ;  Prof. Dr. Oral Erdoğan ile yapılan daha önceki toplantılardan çok verim alındığını, ülke ve dünya piyasasını tüm gerçekliği ile gözler önüne serdiğini, Kobilere ve esnaflara sunduğu tavsiyelerin çok faydalı olduğunu, bu şekilde toplantılar  ile Bodrum iş dünyasının ufkunu genişletmek için katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti.


10 Şubat 2001 akşamı saat 19: 00’da  Denizhan Restaurant’ta yemekli gerçekleşecek  olan toplantıya  katılımın oldukça fazla olması bekleniyor.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.