Bodrum Gündem

Ergün Yükselen Toprağa Verildi…

21 Şubat 2011 gecesi Muğlada vefat eden, Bodrum CHP gençlik Kolları eski Başkanı Ahmet Yükselenin sevgili Babası,eski Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Yükselen toprağa verildi.

Ergün Yükselen Toprağa Verildi…
23.02.2011
0
A+
A-

Ergün Yükselen Toprağa Verildi…

 

 

21 Şubat 2011 gecesi Muğla′da vefat eden, Bodrum CHP gençlik Kolları eski Başkanı Ahmet Yükselen′in sevgili Babası,eski Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Yükselen toprağa verildi.
Generic Topamax
 

Cenazesi (22 Şubat 2011) ikindi namazı sonrası, Gümbet Pazar yeri yanındaki evinden alınarak, Türbe Camiinde kılınan icenaze namazının ardından, Türbe mezarlığında kalabalık bir katılımla defnedildi.

 

Cenazeye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü tam kadro ile katılırken, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yöneticileri, Şoförler Odası Yöneticileri, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, Milletvekili aday adayları Kerim Cangır ve Emrah Doğu, ile yaklaşık 700 kişi katıldı.

 

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Ahmet Yükselen kardeşimize ve ailesine başsağlığı diler, babaları Ergü Yükselene′e Allah′tan rahmet dileriz.
Sildenafil citrate Natrexone order
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.