Bodrum Gündem

BODRUM DELEGESİ GEREKENİ YAPMIŞTIR…

05.04.2011
0
A+
A-

YA ADAYLAR..

BODRUM DELEGESİ GEREKENİ YAPMIŞTIR,


order Premarin online YA ADAYLAR…


 


Bodrum’daki ön seçim  oylarının tasnifine bakıldığında Bodrum delegesi her şeye rağmen gerekeni yapmış, aday adaylarına oylarını vermiştir. Vermemiş diyenler halt ediyorlar.


661 delegeye sahip olan Bodrum’un 592 delegesi oy kullanmış. Bu oyların 11’i  geçersiz, geriye 581 geçerli oy kalmıştır. Geçerli oy kullanan delegeler her şeye karşın gereğini yapmış ve oylarını Bodrum aday adaylarına vermiştir.


 


Hüseyin Anıl neredeyse yüzde 80 oranında Bodrum delegesinin oyunu almıştır.


Alamadığı yüzde 20 oy ise eski hesapların sonucu veya kızdırdığı delegelerden gelmemiştir. Bundan daha doğal ne olabilir? Seçim sürecini tekrar gözden geçirdiğinde bunu çok iyi anlayacaktır.


 


cheap Proscar Zeki Köylü’de 350 oy alarak desteklenmiş ve oy almıştır. Oy vermeyenlerin neden vermediğinin değerlendirmesini de Zeki Köylü yapacaktır.


 


Ama sorun başka.


Sorun bu aday adaylarımızın delegeye söylediği gibi “Bodrum bizi desteklesin gerisi tamamdır” açıklamalarındadır. Dışarı dedikleri ilçelerden aldıkları oylara bir bakın hele; Hüseyin Anıl 725, Zeki Köylü ise 551 oy almıştır. Order Disulfiram


Şimdi bu iki aday adayının da Bodrum’u suçlaması abesle iştigal değildir de nedir?


Bir ihtimal seçilebilir noktada da bulunan aday adayı Dr.Ali Aslan’ın oyuna yetişebilmeleri için Hüseyin Anıl’ın 172 oy, Zeki Köylü’nün ise 394 oy daha alması gerekiyordu en az. Bu eksik oylar Bodrum’da değil, dışarı denilen ilçelerdedir.Sonuç net olarak bellidir. Bodrum aday adayları o gereken oyları getirmemişlerdir. O nedenle kimseyi suçlamaya hakları yoktur. Onlara düşen CHP için çalışmaya devam etmeleri, ağabeylik yapmalarıdır. Bu saatten sonra kimsenin kafasını karıştıracak, bölecek açıklamalar da yapmaya hakları yoktur.


 


Kontenjan konusunda başından beri karşı olduğunu bağıra bağıra söyleyenler, ince hesapları ve kindar tutumları nedeni ile şimdi de kontenjan olsun diyebiliyorlar.


Yazık, çok yazık.


Yanlış hesaplar ve tutumlar yüzünden dışarı denilen ilçelerden gelecek oyları kesen ve hala bu tavrını değiştirmeyenler CHP’ye ve CHP’ye gönül vermiş insanlara zarar veriyorlar.


Sanki sıralamaya giren adaylar başka partinin adaylarıymış gibi bir tavır takınıyorlar.


Hala onlar ile kavga etmeyi sürdürüyorlar.


Durun artık efendiler.


Seçime ne kaldı şurada?


CHP iç kavgalarla seçime 5 kala altüst olacak.


Kavganızı seçimden sonraya bırakın demiyorum, artık sizlerin iç kavganızı ve geçmişten gelen hesaplaşmalarınızı is-te-mi-yo-ruz.


 


Sol evrensel düşünmeyi gerektirir, biz ulusal düşünmeye bile razıyız

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.