Bodrum Gündem

Bitezin Bahar Şenliği..

Bitez Belediyesi, Bitez Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği (BİTAV) , TEMA ve BİDERin birlikte düzenledikleri 6. Bitez Bahar Şenliği Ambrossia Otelin bahçesinde yapıldı.

Bitezin Bahar Şenliği..
16.05.2011
0
A+
A-



order Cialis



order Propranolol online

Bitez’in Bahar Şenliği…


Bitez Belediyesi, Bitez Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği (BİTAV) , TEMA ve BİDER’in birlikte düzenledikleri 6. Bitez Bahar Şenliği  Ambrossia Otelin bahçesinde yapıldı.


purchase Furosemide Çiçek-Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Etkinliğe Bodrum’da bulunan Gülümser Mehmet Danacı İlk okulu öğrencileri, Kartanesi  Anaokulu öğrencileri ve Ortakent Yahşi Engelliler okulunda eğitim gören engelli öğrencilerle birlikte  çok sayıda Bitezli katıldı.

Bitez Belediyesi ve BİTAV tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen şenlikten elde edilen gelir, Ortakent Yahşi Uygulamalı Okulunda eğitim gören engelli öğrenciler ve beldedeki eksik olan düzenlemelerde kullanılacak.

BİTAV Başkanı Ayşe Doğançay, düzenlenen etkinliğe ilginin yoğun olduğunu  ve Bitez’de iki büyük festivale ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Doğançay “Bunlardan biri Mandalina Festivali, diğeri Bahar Şenliği. Bu seneki Bahar Şenliğinde sivil toplum kuruluşlarından da destek gördük. Hep birlikte el ele bu işi yapmak istedik “ dedi. Daha sonra şenlikte konuşma yapan Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez festivale katılan herkese teşekkür etti. Çömez bitmeyen altyapı çalışmalarından ve Bitez esnafının belediye çalışmalarına destek olmamasından  dert yandı.



Daha sonra bahar şenliğine destek veren firma yetkililerine plaket töreni düzenlendi.
Yapılan konuşmaların ardından şenliğe katılan anaokulu öğrencileri gösterilerini sundular.

Şenliğe katılan onlarca kişi minik öğrencilerin gösterilerini ilgiyle izledi.



Bu arada sahil kenarına kurulan el işi ve yiyecek stantları da bölgedeki yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edildi. Bodrumlu kadınların yaptıkları el işleri satışa sunuldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.