Bodrum Gündem

Güzel Sanatlar Mezunları Eserlerini Sergilediler..

Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları mezuniyet projeleri görücüye çıktı.

Güzel Sanatlar Mezunları Eserlerini Sergilediler..
25.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Güzel Sanatlar Mezunları Eserlerini Sergilediler…

 


Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencilerinin yıl boyunca  yapmış oldukları mezuniyet projeleri görücüye çıktı.


 


Orkun Türe/Bodrum Gündem Xenical pills

Purchase Retin-A without prescription

Grafik, Resim ve Heykel bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalar Bodrumlu sanat severler tarafından büyük ilgi gördü. Heykel bölümü öğrencilerinden Ebru Uğur’un alçıdan yapmış olduğu 1,5 metrelik insan heykeli ise mezuniyet sergisinin en ilgi çekici çalışması oldu. Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin eski binası olan Bedesten yanında düzenlenen mezuniyet sergisinde son sınıf öğrencilerinin kendi dallarında  hazırlamış oldukları birbirinden farklı 100 çalışma yer aldı. Sergiye, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Ortakent Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Onur Şahbaz ve yaklaşık 200 sanatsever katıldı. 2010-2011 Eğitim-Öğretim  yılı sonunda Resim ve Grafik Bölümlerinde 4.Heykel Bölümünde ise 3. mezunlarını veren Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerin bitirme projesi olarak yürüttükleri çalışmaları 10 gün boyunca ziyarete açık tutacak.


 


Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Volkan Coşkun yaptığı açıklamada, mezuniyet sergilerinin gerek eğitim-öğretimin niteliği, gerekse dört yıllık eğitimlerinin meyvesi olarak önem taşımakta olduğunu belirterek “Bu sergide öğrenciler çağdaş sanat ve tasarım anlayışlarıyla kendi özgün anlatım dillerini oluşturmaya çalışmışlar. Resim, Heykel, Grafik Tasarım çalışmaları bir arada sergilenerek genç sanatçı ve tasarımcı adayları sanat ve tasarım hayatına ilk adımı bu sergiyle atacaklar” dedi. Mezuniyet sergisi 2 Haziran Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek.



Arthritis

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.