Bodrum Gündem

Bülent Ortaçgil Mandalinde..

Türkiyenin en önemli müzük adamlarından olan ve Türk müziğinin klasiklerinden Bülent Ortaçgil Mandalin Barda iki gün boyunca sahne alıyor.

Bülent Ortaçgil Mandalinde..
24.06.2011
0
A+
A-

Buy Levitra

 

 

 

Dapoxetine in pharmacies Bülent Ortaçgil Mandalin’de… Viagra

Türkiye’nin en önemli müzük adamlarından olan ve Türk müziğinin klasiklerinden Bülent Ortaçgil Mandalin Bar’da iki gün boyunca sahne alıyor.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum’un önemli mekanlarının içine dahil olan Bodrum Mandalin Bar (Mandalin Canlı Müzik Kulübü) kendine özgü tarzıyla Popüler Türk Müziği’nin en önemli isimlerinden olan Bülent Ortaçgil’i ağırlayacak.


Geçtiğimiz günlerde Hüsnü Şenlendirici ve Yeni Türkü’nün de sahne aldığı “Turuncu Sahne”ye çıkacak olan Ortaçgil, son albümü çıktıktan sonra ilk kez Bodrum’da konser verecek.


Kule Rock City (Kule Bar) ile eğlence sektörüne giriş yapan BOSER Turizm’in yatırımı olan Mandalin Bar, ünlü müzisyenleri sahnesinde ağırlıyor. Blues, Jazz, Funk ve Latin tarzlarında grupları sahnesine çıkartan Mandalin Bar’da, Temmuz ayı boyunca her pazar-pazartesi “Kangroove”, her çarşamba Flamenko gecesinde “Malabadi” ve her salı-perşembe-cuma “Group Lokomotif” sahne alacak.


Bülent Ortaçgil ise 24-25 Haziran Cuma-Cumartesi gecelerinde “Turuncu Sahne”ye çıkacak. Ortaçgil, sevilen eserlerinin yanı sıra son albümü “Sen”den de parçalarını seslendirecek.


Kule Rock Sahnesi de hala kapanmadı. Kış aylarında etkin bir şekilde grup ve solistleri ağırlayan Kule, 28-29 Haziran Salı-Çarşamba gecelerinde Türk Rock Müziği’nin ünlü seslerinden Sarp’ı sahnesine çıkartacak. Konserler 23.00’de başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.