Bodrum Gündem

Hayvan Katliamının Suçlusu Kim..?

Yalıkavak beldesindeki bir tatil sitesinde üç gün içerisinde 15 köpek 20 kedinin zehirlenerek katledilmesi site sakinlerini çileden çıkardı.

Hayvan Katliamının Suçlusu Kim..?
04.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Hayvan Katliamının Suçlusu Kim..?

 


Yalıkavak beldesindeki bir tatil sitesinde üç gün içerisinde 15 köpek 20 kedinin zehirlenerek katledilmesi site sakinlerini çileden çıkardı.


 


Bodrum Gündem Haber


Bazı tatilciler site yöneticisi hakkında jandarma ve savcılığı suç duyurusunda bulunurken, site yöneticisi ise tatilcileri acil toplantıya çağırdı, kedi ve köpeklerin yönetim tarafından zehirlendiğine yönelik iddiaları ret etti.


 


Yalıkavak beldesi Gökçebel Mevkii’nde 400 villanın bulunduğu Spor Kent 1 Tatil Sitesi’nde son üç gün içerisinde 15 köpek, 20 kedi ve kuşların zehirli yiyeceklerle zehirlenerek öldürülmesi site sakinlerini isyan ettirdi. Çoğu sahipli hayvanların zehirlenerek öldürülmesine isyan eden site sakinleri Yalıkavak jandarması ve Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet dilekçesi vererek site yöneticisi Fatih Çam ve yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulundu.


 


5 köpek ve 6 kedi ise veterinerler tarafından güçlükle kurtarılırken, anneleri ölen üç yavruya Alman asıllı Anetta Gültekinoğlu (52) ile kızı Aylin Gültekinoğlu sahip çıktı. Sitedeki Alman ve Fransız ailelerin de köpekleri yaşamını yitirdi.


 

Retin-A to sale

Allergies Site yöneticisi Çam hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Faruk Gerger “Bu site içerisinde gerçek bir katliam ve günledir sürüyor. Bunda site yönetiminin suçu yoksa kimin suçu var?  Sitenin kapısında bekçi var, etrafı tel örgülerle çevrili, ayrıca site yönetimi bugüne kadar hayvan ölümleriyle ilgili tatmin edici bir açıklama yapamadı.Bu nedenle Çam ve yöneticiler hakkında hayvanları katletmekten ötürü suç duyurusunda bulunduk, tespit edebildiğimiz hayvanları yanı sıra birçok kuşta yaşamını yitirdi” dedi.


Sitedeki 300 hayvan severin ısrarı üzerine site sosyal tesislerinde acil toplantı düzenleyen site sakinleri toplantıda Çam’a sert tepkiler gösterdi. Adının açıklanmasını istemeyen bir site sakini “Benim evimde komşunun evinde bağlı kedi ve köpeklerimizi öldürüyorlarsa ve bu katliama dönüşüyorsa bunun sorumlusu elbette site yönetimi olacak, Bu katliamın hesabını mutlaka birileri verecek” dedi.


 


Toplantıda konuşan site yöneticisi Çam ise hayvanların site yönetimi tarafından zehirlendiği iddialarının asılsız olduğunu belirterek “Hayvanların ölmesinden bizde çok üzgünüz, emin olunki bunu biz yapmadık, tasvipte etmiyoruz, ancak bunu yapanları bulup ortaya çıkarmak bizim görevimiz değil, biz dedektif, jandarma zabıta değiliz, site sakinleri olarak şüphelendiğiniz kişiler var ise bize bildirin yardımcı olun, hayvan katillerini hep beraber bulalım” dedi.


 


Yalıkavak jandarması ve belediyesi hayvan ölümleri ile ilgili soruşturma başlattı.

Premarin 0.625mg

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.