Bodrum Gündem

Ferhat Göçer Teşkilatın Vazgeçilmezi Oldu..

Bodrumda polis teşkilatı yararına düzenlenen konserde gönüllü olarak sahneye çıkan Türk müziğinin ünlü ismi Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını seslendirdi. Ferhat Göçer, teşkilatın vazgeçilmez sanatçısı olarak, teşkilat yararına 3. kez sahne aldı.

Ferhat Göçer Teşkilatın Vazgeçilmezi Oldu..
25.07.2011
0
A+
A-

cheap Viagra

 

 

 

Ferhat Göçer Teşkilatın Vazgeçilmezi Oldu…

Bodrum’da polis teşkilatı yararına düzenlenen konserde gönüllü olarak sahneye çıkan Türk müziğinin ünlü ismi Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını seslendirdi. Ferhat Göçer, teşkilatın vazgeçilmez sanatçısı olarak, teşkilat yararına 3. kez sahne aldı. 


Bodrum Gündem Haber buy methotrexate online


Bodrum’da Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından dernek yararına 8 yıldır geleneksel olarak düzenlenen konserde üçüncü kez sahne aldı. Ferhat Göçer teşkilatın en önemli destekçisi olarak dernek yararına düzenlenen konserin vazgeçilmez ismi oldu. Bodrum Antik Tiyatro’da düzenlenen konserde Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Oğuz Kutsi Akhan ve yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Konser için hiçbir ücret talep etmeyen Göçer, samimi ve sıcak davranışları ile sanatseverlerin gönlünde taht kurdu. Dernek başkanı Akhan ve Emniyet Müdür Turgay’ın konser başında desteklerinden ötürü teşekkür ederek, çiçek ve plaket verdiği Göçer konserine “Gidemem” isimli şarkısıyla başladı.


Göçer, Dernek yararına 3 yıldır konser verdiğini belirterek, “Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ile ne zaman görüşsek benimle teşkilatın yaşadığı sorunları, malzeme sıkıntılarını paylaştı. Bende onlara elimden geldiği için destek vermeye çalışıyorum. Bu konserde de şarkılarımı yaklaşık 1 hafta önce Diyarbakır’da şehit verdiğimiz 13 askerimizin anısına söyleyeceğim. Konserden elde edilen gelirin de tamamı derneğe bağışlanarak, emniyetin ihtiyaçları karşılanacak. Emniyet Müdürü Niyazi Turgay’da Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevine getirildiği için kendisine de yeni görev yerinde başarılar diliyorum ve bu konser aynı zamanda kendisine veda konseri olsun” dedi.


Göçer, Kalp Kalbe Karşıdır, Dön Diyemedim, Cennet, Aşkların En Güzeli ve repertuarına dahil ettiği yabancı şarkılarla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Göçer, konser başladığında sık sık seyircilerin arasına girerek şarkılarını söyledi. Yaklaşık iki saat süren konseri sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.


Natrexone order

Dernek Başkanı Akhan polis teşkilatına destek amacıyla bu yıl sekizincisi düzenlenen konserlerden bugüne kadar elde edilen gelirli önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, “Sanatçılarımızın ve değerli halkımızın desteği ile her yıl üç milyon insanımızın rahat ve huzur içerisinde tatil yapmasını ve yaşamasını sağlayan polisimize konserlerde alınan biletlerle daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bu konserden elde edilecek gelirle de yine teşkilatın ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.