Bodrum Gündem

Bodruma 250 Yataklı Devlet Hastanesi Yapılıyor..

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Yüksel Özden, Ak Parti Muğla il Başkanı Nihat Öztürk ile beraber 04-05 /08/2011 tarihlerinde Ankarada Bakanlıklarda temaslarda bulundu.

Bodruma 250 Yataklı Devlet Hastanesi Yapılıyor..
11.08.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Bodrum Ak Parti Bakanlıklara çıkarma yaptı. Hazırladıkları yatırım projelerine destek sözü aldı…

BODRUM’A 250 YATAKLI DEVLET HASTANESİ YAPILIYOR


Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Yüksel Özden, Ak Parti Muğla il Başkanı Nihat Öztürk  ile beraber 04-05 /08/2011 tarihlerinde Ankara’da Bakanlıklarda temaslarda bulundu.


Buy Strattera online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem diflucan without prescription


Ak Parti İlçe Başkanlığı ve yönetimi teşkilat içinde kurdukları komisyonlar tarafından hazırlanan “Bodrum’un acil ihtiyaçlarından oluşan yatırım projelerini” anlatmak ve hayata geçirmek için ilgili Bakanlıklar ile görüştü. Yapılan görüşmeler ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Algül görüşmelerin çok olumlu ve samimi bir havada geçtiğini ifade etti. Algül Bakan ve Bakanlık temsilcilerinin sundukları projeleri çok önemsedikleri ve gereken her türlü desteğin Bodrum’a verileceği kaydetti.





BAKANLARA ZİYARET…

Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül  Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ve Milli eğitim bakanı Ömer Dinçer  ile görüştüğünü ve çok iyi haberler ile geldiğini söyledi. 


Bakanlıklardaki Bodrum’un acil ihtiyacı olan yatırım projelerini gerçekleştirmek kapsamında, Sağlık bakanlığı ile yapılan görüşmede, Acil 250 yataklı modern Bodrum Devlet Hastanesi konusu neticelendirilmiş ve yer tespit çalışmaları konusunda nihai sona ulaştırıldığını ifade ederek “Buna ilave olarak Bodrum Devlet Hastanesinin (MR) cihazı sorunu çözülmüş ve söz konusu cihaz en kısa zamanda hastanemize teslim edilecektir. Ayrıca hastanemize cildiye, radyoloji, nöroloji ve 4 kişilik pratisyen hekim ataması talebi iletilmiştir.” dedi.Milli Eğitim Bakanlığında yapılan temaslarda, bir eğitim kompleksinin inşa edilip taşınması konusu görüşüldüğünü söyleyen Algül “Buna ilaveten Bodrumda ikili eğitim tam gün eğitim şekline çevrilecek ve dersliklerimizdeki öğrenci sayısı ideal seviyeye getirilecektir” dedi. Dapoxetine in pharmacies   Çevre ve Şehircilik bakanlığındaki temaslar sonucunda Bodrum’da mevcut konut kiralarının yüksekliğine dikkat çekilerek, kamu personeli kullanımı için Lojman inşa edilmesi konusunda Başkan Yılmaz Algül şunları söyledi;  “Sayın Bakandan görüş alınmış ve yer tespiti çalışmalarının başlatılması hususunda gerekli talimatlar gündeme alınmıştır. Sayın Erdoğan Bayraktar çevrecilik konusunda Bodrum ile yakından ilgilenmiş bu konuda Bakanlık olarak her türlü talebi karşılamak üzere yardıma hazır olduklarını iletmiştir.”


Başkan Algül Maliye Bakanlığında Bakanı Mehmet Şimşek ile bizzat görüştüğünü ve Bodruma yapılacak olan yatırım projeleri için her türlü desteğe bakanlık olarak hazır olduklarını ifade ettiğini söyledi. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın şehir dışında olması nedeni ile Müsteşar Özgür Özaslan ile görüştüğünü Bodrumdaki Alt yapı, çevre ve arıtma eksiklikleri ile ilgili yapılacak proje başvurularına tam destek vereceklerini açıkladığını sözlerine ekledi.


Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül toplantının sonunda gazeteciler ile sohbet ederken “Keşke Bodrum Yerel Basınını da birlikte götürseymişiz. Bodrum’a hükümetin gösterdiği ilgi ve samimiyeti sizlerinde görmesini isterdim” şeklinde ifade etti. 


Ak Parti Bodrum İlçe teşkilatı Bodrum’da Kongre ve Kültür merkezi yatırımı,  yeni Bodrum Limanı ve gemi inşa tersanesi projesi,  Bodrum trafiğini rahatlatmak amacıyla çevreyolu inşa edilmesi, Avrupa standartlarında hayvan barınağı projesi ve Belediyelerle yürütülecek koordineli çalışmalarla, Bodrum garajı ve Bodrum Sanayi sitesinin taşınması için çalışmaların hızla devam etmekte olduğunu ve bu projelerin aşamalarını da gelecek günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.