Bodrum Gündem

Bodrumda Karnaval Zamanı..

Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu (BKST) ve Bodrum Belediyesinin işbirliği ile Bodrumda karnaval başlıyor.

Bodrumda Karnaval Zamanı..
06.09.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Bodrum’da Karnaval Zamanı…

 


Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu (BKST) ve Bodrum Belediyesi’nin işbirliği ile Bodrum’da karnaval başlıyor.


 

 Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un yenilenen altyapısı ve değişen yüzüne yakışan, Bodrum’un canlılığını yoğun yaz aylarının ötesine taşımayı hedefleyen Bodrum Belediyesi, Bodrum’da yaşayan sanatçıların oluşturduğu BKST’nin önerisi ve organizasyonunda 2011 yılından itibaren BODRUM KARNAVALI’nı başlatıyor.


 


08-12 Eylül 2011 tarihleri arasında, BKST’nin organizasyonuyla başlayacak olan BODRUM KARNAVALI, “Bodrum Sokakta” sloganıyla renk saçacak. Dünya kültürü ile yerel kültürü harmanlayacak olan karnavalda çocuklar için de pek çok etkinlik düşünüldü. Plastik sanatlardan, edebiyata kadar her sanat dalından örneklerin sokaklara taşacağı BODRUM KARNAVALI’nda müzik öne çıkacak.


1. GÜN


Bodrum’un en eski mekanlarından biri olan Hadigari, 08 Eylül 2011 Perşembe günü BODRUM KARNAVALI’nın açılışına sahne olacak. Karma resim ve fotoğraf sergileri ile Kaptan Cengiz’in blues müziği eşliğinde herkese açık yapılacak kokteylin ardından 21.30’da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi’nde, karnavalın tek ücretli konseri olan Borusan Quartet sahne alacak. Konser geliri UNICEF’e aktarılacak. Konserin ardından yine Hadigari sahnesinde saat 23.00’te Ebru Yazıcı Soul Experience, Warrior Monks (New York) ve Dj Kenan’la sabahlanacak.


2. GÜN


09 Eylül 2011 Cumartesi günü, Bodrum Sanat Okulu Sokak’taki Atölye Dut Ağacı’nda karma heykel ve seramik sergisiyle saat 18.00’de başlayacak. Bodrum Folklor Araştırmaları Derneği (BOFAD) saat 19.00’da Bodrum İskele Meydanı’nda “Bodrum” rüzgarı estirecek. Aynı yerde grafitti sanatçılarının Hip Hop eşliğinde yapacakları çalışmaların ardından gece Türk Rock gruplarıyla sürecek. Be The Band 2011 yarışması finalistleri Bazuka, Vera ve yarışma birincisi Neyse, Bodrum’la İskele Meydanı sahnesinde buluşacak.


3. GÜN


Bodrum en eski mekanlarından birine daha kavuştu; Mahfel. BKST, her etkinliğinde Bodrum’un bir köşesine imza atacak. Herhangi bir görsel bozukluğu düzeltme veya eksiği tamamlama anlamını taşıyan bu imzanın ilki Mahfel Kafe içinde boş kalan nişlerin seramik sanatçısı İnci İyibaş ve arkadaşları tarafından seramik mozaik yöntemi ile kaplanması performansı olacak. Bu performansın ardından ressam Rifat Koçak izleyenlerin karşısında büyük boyutlu ve Bodrum temalı bir resim yapacak. Performanslara Billy Not On Holliday ve Balkan müziği yapan Bomba Etkisi eşlik edecek. Mahfel’de 18.00’de başlayacak etkinlikle aynı anda İskele Meydanı da çocuklara sahne olacak. Patika Anaokulu ve Minik Halikarnaslılar gösterilerini sunduktan sonra Sabahattin Mutluer tarafından sahneye konan çocuk tiyatrosu İskele Meydanı’nda çocuklarla buluşacak.


Saat 21.00’de Bodrum Hadigari’de olacak ve Batu Ekmekçi’nin konseri ile geceye başlayacak. 22.00’de İngiliz Rock grupları Killaflaw ve Dirty Rich İskele Meydanı Sahnesi’nde geceyi tamamlayacak.


4.GÜN


11 Eylül 2011 Pazar günü karnaval günü. BODRUM SOKAKTA. 18.00’den itibaren tüm gruplar Bodrum’un farklı sokaklarında çalmaya başlayacak, 19.00’da Bodrum Marina önünden başlayacak karnaval yürüyüşüne katılarak İskele Meydanı’na yürüyecekler. BOFAD ve Bodrum Dans, Bodrum müzik ve danslarıyla, Bomba Etkisi, Balkan ezgileriyle, Billy Not On Holiday swing müziği ile Golden Horn Brass metal üflemelilerle, African Drummer vurmalılarla, Greek Band, Yunan müziği ile ve İngiltere’den gelen Sokak Operası aryalarla birer birer İskele Meydanı’na girecekler. Saat 21.00’de İskele Meydanı sahnesinde Oojami Bodrum’da hareketi doruğa çıkaracak.


5.Gün


Önceki geceden yorgun düşecek Bodrum’u, 12 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 21.30’da İskele Meydanı sahnesinde Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) konseri bekliyor olacak.


PROGRAM


08 Eylül 2011 – Perşembe


19.00 – HADİGARİ – Açılış Kokteyli, Karma Resim ve Fotoğraf Sergisi, Konser – Cengiz


21.30 – BODRUM KALESİ – Konser – Borusan Quartet (Bilet geliri UNICEF)


23.00 – HADİGARİ – Konser – Ebru Yazıcı Soul Experience, Warior Monks (New York), DJ Kenan


09 Eylül 2011 – Cuma


18.00 – ATÖLYE DUT AĞACI – Karma Heykel ve Seramik Sergisi


19.30 – İSKELE MEYDANI – Bodrum Folklor Araştırmaları Derneği (BOFAD) Dans Grubu, Hip Hop & Graffiti


21.00 – İSKELE MEYDANI – Bazuka (Türk Rock), Be The Band 2011 Finalisti


22.00 – İSKELE MEYDANI – Vera (Türk Rock), Be The Band 2011 Finalisti


23.00 – İSKELE MEYDANI – Neyse (Türk Rock), Be The Band 2011 Birincisi


10 Eylül 2011 – Cumartesi


18.00 – MAHFEL – İnci İyibaş Seramik Mozaik, Rifat Koçak Resim Performansı


18.00 – MAHFEL – Konser – Billy Not On Holiday (swing), Bomba Etkisi (Balkan)


18.00 – İSKELE MEYDANI –Çocuk Gösterileri – Patika Show, Minik Halikarnaslılar, Çocuk Tiyatrosu


21.00 – HADİGARİ – Konser – Batu Ekmekçi


22.00 – İSKELE MEYDANI – Konser – Killaflaw (UK)


23.00 – İSKELE MEYDANI – Konser – Dirty Rich (UK) buy Propranolol


11 Eylül 2011 – Pazar Viagra online


18.00 – Sokak Gösterileri


19.00 – MARİNA, İSKELE MEYDANI – Karnaval Yürüyüşü – Bodrum Müzik ve Dansları, BOFAD, Bodrum Dans, Bomba Etkisi, Billy Not On Holiday, Golden Horn Brass, African Drummer, Greek Band (Greece), Sokak Operası (UK)

Buy Prozac no prescription

21.00 – İSKELE MEYDANI – Konser – Oojami (Bodrum-UK)


12 Eylül 2011 – Pazartesi


21.30 – İSKELE MEYDANI – Konser – MFÖ


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.