Bodrum Gündem

Türk Eğitim Derneği Bodrumda

Türk Eğitim Derneği Bodrumda
09.12.2011
0
A+
A-

Türk Eğitim Derneği Bodrumda

Türkiye’de kurulduğu 1928 yılından bugüne yaklaşık 47 bin öğrenciye burs veren Türk Eğitim Derneği 25. okulunu Bodrum?da açıyor. TED Koleji 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında kapılarını eğitime açmaya hazırlanıyor.

Asacol without prescription Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase orlistat cheap Proscar

Bugün temel atma töreni gerçekleşecek olan TED (Türk Eğitim Derneği) Koleji Kampusu Ortakent?ye yer  alacak.  Bodrum TED Koleji okul öncesi, ilköğretim ve lise düzeylerinde eğitim verecek. TED Bodrum Koleji, birinci öğretim yılında okul öncesinden 6. sınıfa kadar (6. sınıf dahil) öğrenci alacak. 12. sınıfa kadar olan düzeyler ise kademeli olarak açılacak. Anaokulu, 1., 2. ve 3. sınıflarda kura, 4., 5. ve 6. sınıflarda ise sınav sistemiyle öğrenci alacak olan okulun  irtibat ofisi ise Ocak 2012’de faaliyete geçecek.

Bugün saat 16:00?da Diamond of Bodrum Hotel?de gerçekleştirilecek temel atma törenine  il, ilçe protokolünün yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun katılımı bekleniyor.

Türk Eğitim Derneği camiası, Genel Başkanı, TED okulları yönetim kurulu başkanları, TED mezunları derneklerinin başkan ve üyeleri de temel atma töreninde hazır bulunacaklar.

Temeli atılacak olan kolejde 530 kişi kapasiteli konferans salonu, açık-kapalı yarı olimpik yüzme havuzundan, içersinde birçok alternatif spor dalının yapılabildiği kapalı spor salonuna kadar birçok sosyal ve sportif alan yer alacağı  bilgisi verildi. Projenin detayları temel atma töreninde proje mimarı ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Celal Abdi Güzer tarafından tanıtılacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.