Bodrum Gündem

Köpeklerin Elinden Kurtaran Kadın… VİDEO

09.02.2012
0
A+
A-

Bodrum hayvan barınağında çalışan kadın diğer köpekler tarafından saldırılan ve bir bacağı olmayan yaralı köpeği, gözünü kırpmadan onlarca saldırgan köpeğin olduğu kafese girerek kurtardı.

Strattera No Prescription

[youtube_sc url=”http://youtu.be/Aa7aRWqsHPs”]
Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesinin ve Bodrum Hayvan Hakları Derneğinin işbirliğinde işlevini yürüten Bodrum Hayvan Barınağında 500 adet sokak köpeği bulunuyor.  Eşiyle beraber köpeklere bakan Gülyüz Çetin adeta hayatını köpeklere adamış. 500 köpeğe eşiyle beraber bakan Çetin birçok insanın korktuğu köpekler ile neredeyse arkladaş gibi.
SALDIRGAN KÖPEKLER YARALI ve ZAYIF KÖPEĞİ PARÇALAMAYA ÇALIŞTI?
Bir bacağı olmayan yaralı ve zayıf köpeğe saldıran onlarca köpeği görünce hiç gözünü bile kırpmadan kafese girip yaralı köpeği kucağına alarak saldırgan köpeklerden kurtardı.
KÖPEKLERİ ÇOK SEVİYOR? order Premarin online Cytotec generic
Gülyüz Çetin köpekleri çok sevdiğini belirterek ?10 yıldır burada çalışıyoruz. Zaman zaman bu şekilde saldırı oluyor. Toplu bir arada yaşadıkları için kavgalar çıkıyor bu şekilde. Zayıf köpegi aralarına alan başka köpekler böyle parçalamaya çalışıyor. Bu tip olaylarla çok karşılaşıyoruz. Bu tip kavgaları gördüğümüz zaman köpeği çıkarıyoruz, başka bir kafese koyuyoruz. Ben gerçekten hayvanları çok seviyorum. Ömrüm yettikçe burada çalışmaya devam edeceğim? dedi.
500 KÖPEĞE BAKILIYOR…
Hayvan Barınağında veterinerlik yapan Aydın Coşkun ise yaklaşık 500 köpeğe baktıklarını ifade ederek ?Köpekleri seven vatandaşlar var onlar gelip buradan köpek alıyor bakıyor. Bunun dışında köpeklere bakmak için alıp, sonrada sokağa da bırakanlar oluyor. Bizin buradaki görevimiz mümkün olduğunca vatandaşların köpek almasını sağlamak. Barınakta 5 elemanımız var 1 elemanımız hayvan hakları koruma derneğinin 4 personelimiz ise Bodrum belediyesi personeli. Köpeklerin günlük mamaları veriliyor ve bakımları yapılıyor? dedi

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.