Bodrum Gündem

Hayat Kurtaran Seminer

Hayat Kurtaran Seminer
16.02.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi ve Özel Bodrum Hastanesi işbirliği ile toplum bilincini artırmaya yönelik düzenlenen sağlık seminerlerinin ikincisi ilkyardım konusunda yapılacak.

Bodrum GündemHaber how to buy Plavix Kamagra online Erectile Dysfunction

20 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 11:00 de Bodrum Belediyesi Meclis Salonu?nda yapılacak semineri, Özel Bodrum Hastanesi Acil Doktoru Mustafa Mercan verecek. Dr. Mustafa Mercan, acil bir durumda ancak soğukkanlı ve ne yapacağını bilen kişinin yaralıya faydalı olabileceğini söyledi. Acil doktoru olarak vatandaşları acil bir durumla karşılaştıklarında önce kendilerinin güvenliğini sağlamaları konusunda uyaran Mercan ??Güvenliği sağladıktan sonra, ambulans çağrısı yaparken mutlaka açık adres verilmeli,  yaralıların durumu ve sayısı hakkında bilgi verilmeli ve gerektiğinde ulaşabileceğimiz bir telefon numarası bırakılmalı. Saniyelerin önem taşıdığı acil durumlarda bu bilgilerin tam ve doğru olarak verilmesi hayati önem taşır. İlkyardım, profesyonel yardım gelene kadar yaralıyı hayatta tutmak için yapılması gerekenleri içerir. Çok basit ve hepimizin uygulayabileceği bilgiler çoğu zaman ölümle yaşam arasındaki çizgiyi belirler. Semineri yapmamızdaki amaç da budur. Tüm halkımızı bekliyoruz? dedi. 

Bodrum Belediyesi ve Özel Bodrum Hastanesi işbirliği ile Bodrum Belediyesi Meclis Salonu?nda düzenlenen sağlık seminerlerinin bir sonraki ise 31 Mart 2012 tarihinde saat 11.00 de Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uz. Dr. Gamze Cengiz  tarafından yüksek tansiyon konusunda verilecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.