Bodrum Gündem

Kaymakamlıktan 2.Akülü Araba

Kaymakamlıktan 2.Akülü Araba
27.03.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, 19 yıl önce trafik kazası geçirdikten sonra engelli kalan 54 yaşındaki Yıldırım Atlı?ya akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Bodrum Gündem Haber

Bin dokuz yüz Liraya mal olan, şarj edilebilen akülü araba Türkiye?de imal edilmiş. Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen  teslim törenine Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk katıldı.

Birine İhtiyaç Duymadan Sokağa Çıkmak İstiyorum? buy Plavix online cheap Cialis buy Valtrex

19 yıl önce geçirdiği trafik kazasında eşini ve sağlığını kaybeden Yıldırım  Atlı, bugüne kadar manuel tekerlekli sandalye kullanıyordu. Kol kuvveti ile kullandığı tekerlekli sandalye ile Turgutreis?te ki yokuşlu sokaklara çıkmak istemediği için eve kapanan Yıldırım Atlı, yaşamdan kopmamak için Bodrum Kaymakamlığına baş vurarak akülü bir tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Kaymakamlıkça talebi değerlendirilen Atlı?nın durumu göz önüne alınarak akülü bir sandalye hediye edildi. Atlı ??İlçemizde cadde ve sokaklar yokuşlu olduğu için manuel sandalye ile dolaşmak zor ve yorucu oluyordu. Bende bu nedenle dışarı çıkmamayı tercih ediyordum. Yaşamdan da kopmamak için Bodrum Kaymakamlığına dilekçe yazarak başvurdum. Onlarda isteğimi kabul ettiler. Bugün akülü sandalyemi teslim aldım. Çok mutluyum, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.