Bodrum Gündem

CHP İlçe Başkan Adayı Mahmut Özbelen Konuşuyor… (SON DAKİKA)

CHP İlçe Başkan Adayı Mahmut Özbelen Konuşuyor… (SON DAKİKA)
08.04.2012
0
A+
A-

CHP İlçe Bşkan Adayı Mahmut Özbelen konuşmasına başladı. Mahmut Özbelen konuşmasında koltuk sevdası olup hizmet vermeyenlerin devrinin bittiğini söyleyerek “CHP Devrimcilerin partisi” olduğunu söyledi.

“Sol insan demekir, emek demektir. Yarış yaparken herşeyi mubah görmezler. CHP içinde görüşmediğim kimse olmayacak, kamuoyunda bçlük börçük imajının olmaması için aday oldum. Ben ve ekibim kimsenin gölgesi değil, Bodrum’un ekibi, Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Bir yerlere gelmek için çok emek harcıyoruz. Birlik ve beraberlik gerekiyor. Bu kongrenin sonunda asla birbirimizin enerjisini tüketmeyeceğeğiz, parti içi çatışmalara izin vermeyeceğiz, her görüşü kucaklayacağız. CHP’yi genelde ve yerelde iktidara götürmek ilk hedefimizdir.”

“Bodrum CHP ile çalışanların ve CHP oyları ile bir yerlere gelenlerin çok çalışması gerekiyor. ”

“Bodrum’da Türkiye’nin en aydınlık bölgesinde kadınların ve gençlerin yok sayılması kabul edilemez.”

“İlk yerel seçimlerde gençlerimizin ve kadınlarımızın yolunu sözde değil özde açacağız”

“Okan Özsu ve ekibine başarılar diliyorum, bizlerin başarısı CHP’nin başarısı olacaktır. CHP’li olmanın ön koşulu erdemli olmak, dürüst olmaktır. Her zaman doğrunun ve gerçeğin yanında olacağıma söz veriyorum. Partinin içinde birlik ve beraberliği için adayım. CHP’li olmayanları da partimize katmak istiyorum, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Belediyeyi CHP’li olması birinci görevimiz ve hedefimizdir. Bodrum Belediye meclis üyelerinin mahallelerini dolaşmalarını sağlayacağız. Çalışan üreten çalışana ve üretene saygılı bir yönetim olacağız. Bütün platformlarda mutlaka ön seçim olacak. Halkımızla STK’larla ve odalarla tekrar etkili çalışan bir örgüt olması için çalışacağız.”

“Genel Merkezdeki gibi Bodrum’da da Parti içi eğitim Merkezini gerçekleştireceğiz.”

Kazanan CHP olsun…

“Bodrum’un az kalan yeşilini korumak, ben değil biz anlayışı için Bodrum CHP İlçe Başkanlığına aday oldum”

Mahmut Özbelen?in listesinden yönetim kurulu adayı olan CHP İlçe eski Başkanı Duran Öztürk, Konacık?ta CHP oylarında büyük artış sağlayan başarılı belde başkanı Halil Karahan dikkat çekiyor. Cumhuriyet Kadınları Derneği üyesi Av.Feriştah Dişçi ile Bodrum Genç Yaşam Derneği üyesi Tuna Işın?da dikkat çeken isimlerden. buy Levitra Proscar without prescription cheap Colchicine

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.