Bodrum Gündem

Karia Rotary Klübü Başkanı Hülya Kocadon Oldu?

Karia Rotary Klübü Başkanı Hülya Kocadon Oldu?
08.07.2012
0
A+
A-

Karia Rotary Klübü 2012-2013 dönem başkanlığına gelen  Hülya Kocadon, bu dönem yapacakları çalışmaları ?Hizmet Yoluyla Barış? sloganıyla yürütecek.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem         

Görev devir törenine Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Rotary 2400 Bölge Guvernörü Güneş Ertaş, Asistan Guvernör Yıldıray Özner, Bodrum Rotarkt Başkanı Furkan  Yutas, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Erhan Ünaldı katıldı.

Karia Rotary 2011-2012 dönem başkanı Nesrin Ergün, hazırladığı ve kendi döneminde başkanlığını yaptığı faaliyetlerin sunumundan sonra , çalışmalara katkı sağlayan üyelere hediye  verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra  2012-2013 dönem de Karia Rotary Kulübü başkanlığı yapacak olan Hülya Kocadon?a görev teslimi gerçekleşti.

2012-2013 Dönemi Çalışma Sloganı ?Hizmet Yoluyla Barış??

Görev tesliminden sonrasında yaptığı konuşmada özellikle içsel barışın insanları olgunlaştırdığını ve bu barışı sağlayamayan kişilerin başkalarının barışından ve huzurundan kendisini sorumlu hissetmeyeceğini ifade eden  Hülya Kocadon konuşmasına şöyle devam etti ?Yaşadığımız dünyada bize huzur, güven ve mutluluk veren her ne varsa kendi içsel barışını başkalarına da aşılayabilmek için insanlığa hizmeti görev bilmiş insanların ürünü olduğunu  bilmemiz gerekir? dedi.   Her çalışma döneminin kendine ait bir sloganı olan Karia Rotary Kulüpte, Hülya Kocadon?un başkanlığı döneminde sloganı ?Hizmet Yoluyla Barış? olacak.  Yeni dönemde devam eden projelerin sonuçlandırılarak engelli çocukların Terra Suit ve Duyu Merkezi  Üniteleri ve Engelli Oyun Parkına kavuşacağını söyleyen Hülya Kocadon ? 2012-2013 döneminde de eğitim, sağlık, toplumsal barış, bireysel gelişim, su konularındaki anlamlı  çalışmalarımızın yanı sıra engelli yavrularımızı da unutmayacağız? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.