Bodrum Gündem

Bodrum’dan Kimler Fettulah Gülen’i Ziyarete Gitti?

buy premarin

Son günlerde sokaklarda birşeyler konuşuluyor. Çok güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiler doğrultusunda Ak Parti yöneticilerinden bazılarınında içinde yer aldığı bir grup ABD’ye gitmişler. Gitmişken Pensilvanya’da Fettullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmişler. Aldığımız bilgilere göre de Fettullah Hoca Bodrum’dan gelenlere çok özen göstemiş, çok iyi ağırlamış.

Hemen aklımıza Bodrum Belediye Başkanının kim olacağına Fettullah Gülen Hocamı karar verecek acaba sorusu düştü. Ak Parti’nin Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediye Başkanlığını çok istediğini biliyoruz. İl Başkanının da konuşmalarında sürekli olarak “Başbakanımız Muğla ve Bodrum’u çok önemsiyor.” şeklinde açıklamalarını hatırlatalım.

Anti Fungal

Bu nedenle çok güvenilir kaynaklara dayanarak edindiğimiz bu ziyaret sonrası şu sorular aklımıza geldi, Paylaşalım dedik.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak?

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı kim olacak?

Aday konusunda hala bir isim olmadığı düşünülürse acaba Fettullah Gülen Hoca tarafından işaret edilecek isimler mi aday olacaklar?

Ak Parti Bodrum teşkilatının fokur fokur kaynadığı düşünülürse, devreye Fettullah Hoca’nın girmesi ile teşkilat içinde sular durulur ve yakın bir zamanda iddialı aday isimleri açıklanır mı?

Sorular bizde ama yanıtları bizde yok…

Yanıtlar zaman içinde bir bir çıkar, bizde öğreniriz nasılsa.

Öyle değil mi?

buy Indocin online

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Bir Bilen dedi ki:

    Sayın Bozoğlu,Akp ilçe yönetiminden kim Amerikaya gittiyse başkanı tahmin etmek kolay,siz kimler gitmiş söyleyin tahmin etmek bize kalsın!!!!