Bodrum Gündem

Kadın Meclisi, Belediye Başkanı Kocadon?u Ziyaret Etti?

22.11.2012
0
A+
A-

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Akıncı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Kocadon, Habibe Ağan, Belgin Atare, Nermin Gönen ve Gülhan Karatay ziyarette Kadın Meclis’i ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Akıncı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon?a göreve tekrar geri döndüğü için çok sevindiklerini söyleyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; ?3 sene boyunca Bodrum?a çok faydalı hizmetler verdiğinizin bilincindeyiz. Hedeflerinizi tamamlamanızda biz de Kadın Meclisi olarak karşılıklı destek içinde çalışmayı umut ediyoruz. Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak ağustos ayında çalışmaya başladık. Size çalışmalarımız hakkında bilgi vermek istiyoruz. Arkadaşlarımızla 4 alanda çalışmaya karar verdik. Bunlar sağlık ve kadın, şiddet ve kadın, çalışan kadının sorunları ve eğitim-gelişim. Çalışmalarımız için pilot bölge olarak nüfus ve sosyoekonomik sorunları açısında Buy cheap Accutane Lasix no prescription önemli olduğunu bilinen Gümbet?i seçtik.?

purchase Nexium

Önce Eğitim…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ?Benden her şeyi isteyin getirteyim, ama sizden bir tek şey istiyorum, çocuklarımızın üstünde daha fazla durun. İnsana her yaşta matematik de öğretirsiniz, İngilizce de. Ama eğitimin yaşını geçirdiniz mi hiçbir şey öğretemezsiniz? diyerek eğitime verdiği önemi dile getirdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Tulin Alpkaya dedi ki:

    Tebrik ediyorum.Sevgiler.