Bodrum Gündem

Bodrum Denizciler Derneği Başkanlığını Mustafa Demiröz Kazandı…

09.02.2013
0
A+
A-

Accutane price

9 Şubat 2013 tarihinde Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi´nde 10.00-19.00 saatleri arasında Bodrum Denizciler Derneği Olağan genel Kurul ve dernek seçimleri 1010 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber-9 Şubat 2013
Bodrum?un önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Denizciler Derneği başkanını seçmek için Dernek Başkanı Mustafa Demiröz tarafından genel kurul açıldı. Açılışın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan heyetinin seçimine geçildi. Divan Başkanlığına İbrahim Macit Gündoğdu, Başkan yardımcılığına Cemil Göğerçin, yazmanlığa Aycan Özdemir ve Mustafa İşbilir  oy birliği ile seçildi.

Başkanlık yarışı için sabah saatlerinde OASİS Kültür Merkezinde toplanan denizcileri gün içinde CHP İlçe Başkanı Okan Özsu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi her iki aday ile görüşerek başarı dileklerinde bulundular.

Dernek yönetim kurulu üyesi ve saymanı Yusuf Yıldızhan tarafından Denetim kurulu faaliyet raporu okundu. Oylamaya geçildi 57 kabul oyu ile Denetim kurulu faaliyet raporu, oy çokluğu ile ibra edildi. Ret oyu veren olmadı. Daha sonra, Yönetim Kurulu Faaliyet raporu Dernek Başkanı Mustafa Demiröz tarafından okundu. Faaliyet raporunun oylamasında 92 kabul oyu kullanılırken ret oyu çıkmadı.

Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Yıldızhan tarafından yıllara göre hazırlanmış tahmini bütçe okundu. Tahmini bütçe oylaması sonucu 127 kabul oyu verildi. Divan Başkan yardımcısı  Cemil Göğerçin tarafından treat adenoma of prostate ?Dernek organlarına seçilen üyelerin yol, yemek ve konaklama giderlerinin Dernek Bütçesinden ödenmesi? oy birliği ile kabul edildi.

BORÇLARINI ÖDEYEN ÜYELER GERİ DÖNEBİLECEKLER:..

Gündemin yedinci maddesi seçim öncesi tartışma konusu olan gündemin yedinci maddesinde Başkan Demiröz söz aldı.  Divan Başkanlığına ?Üyelikten çıkan üyelerin borçlarını ödemek şartı ile tekrar üyeliğe kabul edilmesi? önergesi verildi. Yapılan oylama sonucu ?Borcundan dolayı üyeliği sonlandırılan üyelerin Yönetim kurulunun Tebliğ tarihinden itibaren üç ay içinde aidat borçlarını ödemeleri kaydı ile üyeliklerinin devam etmesine? karar verildi.

Aidatını ödemeyen üyelerin durumunun görüşülmesinde yapılan oylamada 108 silinsiz oyuna karşılık üç silinmesin oyu çıktı. Oy çokluğu ile borçların silinmesi kabul edilirken, Yönetim kuruluna yetki verildi.

Where to buy Xenical BEKLENDİĞİ GİBİ İKİ MUSTAFA ADAY?

Seçim için Mustafa Demiröz ve Mustafa Erdoğan adaylıklarını ve yönetim kurulu adaylarını divana sundular ve oylamaya geçildi. Saat 17.00 itibariyle sandıklar kapatıldı ve oy tasnifine geçildi. İlk tasnifi yapılan iki nolu sandıktan Mustafa Erdoğan, 215 (iki yüz on beş) oy, Mustafa Demiröz ise 255 (iki yüz elli beş) oy aldı. Bir nolu sandık açılırken heyecan doruktaydı. Bir nolu sandıktan Mustafa Erdoğan, 259 (iki yüz elli dokuz) oy. Mustafa Demiröz de 281 (iki yüz seksen bir) oy aldılar. Dört adet oy  geçersiz çıktı.

Oyların toplamında; Mustafa Erdoğan?ın listesi 474 (Dört yüz yetmiş dört) oy alırken Mustafa Demiröz?ün listesi 536 (Beş yüz otuz altı) oy aldı. Bu sonuçla Mustafa Demiröz başkanlığa yeniden seçildi.

Mustafa Demiröz başkanlığında Denizciler Derneği Yönetim Kurulu asil üyeliklerine, Yusuf Yıldızhan, Adnan Caner, Şinasi Celeptaş, Saffet Gören, Hasan Hüseyin Köse, İbrahim Bilen seçildiler. Yedek üyeliklere ise Bayram Özbaylan, Mehmet Altunkaya, Eyüp Özbelen, Halil Özyanık, Sevinç Daşkıran, Günay Feslikan, Osman Demirkol seçildiler.

Mehmet Dikan, Adnan Akar ve Salih Bingül  Denetim Kurulu üyesi oldular.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.