Bodrum Gündem

BOSKİ Çalışanları Malzemeleri Yerinde İnceledi?

27.02.2013
0
A+
A-

Cevat Şakir ve Gümbet Mahallelerinde bu hafta başlayacak olan alt yapı çalışmaları öncesi Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik ve Bodrum Su Kanalizasyon İşletmesi (BOSKİ) Müdürü Ecehan Dilek Güralp kullanılacak malzemeleri yerinde incelemek üzere Samsun?a gitti.

purchase esomeprazole Bodrum Gündem Haber/27-02-2013

Buy Toradol online treating male impotence Çevik ve Güralp, Bodrum Su Projesi kapsamında yenilenecek ve yeni döşenecek su borularının tedarikçisi olan Samsun Makina Sanayi A.Ş.?de teknik incelemelerde bulunup malzemelerin teknik şartnameye uygunluğu ile ilgili teknik testler yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon?a incelemelerinin sonuçlarını aktaran Bodrum Belediyesi mühendisleri Bodrum?a sağlıklı su akışını sağlayacak olan duktil boru ve fittings malzemelerinin yanı sıra yangın hidrantlarının üzerine de çalışma yaptılar. Önümüzdeki hafta içinde başlayacak olan alt yapı çalışmaları ile Cevat Şakir Mahallesi ve Gümbet Mahallesi’ne toplam 17 kilometre yeni su borusu döşenerek Bodrum Halkının kullanımına sunulacak.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.