Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Yönetimi Birinci Yılı Bitirdi

CHP Bodrum İlçe Yönetimi Birinci Yılı Bitirdi

8 Nisan 2012’de yapılan CHP İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu seçimlerini kazanan Okan Özsu ve Yönetimi birinci yılını doldurdu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem/17 Nisan 2013

8 Nisan 2012’de yapılan CHP Bodrum İlçe Örgütü seçimlerinde Okan Özsu ve Mahmut Özbelen aday olarak katılmış ve çarşaf liste ile yapılan seçimler sonucunda Okan Özsu CHP Bodrum İlçe Başkanı olarak seçildi.

Bu dönem içinde Muğla ve Bodrum siyasetinde de oldukça önemli olaylar yaşanırken, Başkan Özsu ve yönetimi bu bir yıl içinde bir çok kriz denilebilecek olayları da yönetmeye çalıştılar.

YÖNETİM KURURLU TOPLANTISI SÜPRİZİ?

CHP İlçe Örgütü Okan Özsu başkanlığında her Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu toplantısında birinci yıl dönümü sürprizi yaşandı. Başkan Özsu toplantının ortasında gelen pastayı görünce “Kimin doğum günü” diye sordu. Başkan Özsu bir yılın göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini ifade ederek “Sorumluluğu paylaştığımız, sahada birlikte ter akıttığımız arkadaşlarımızla birlikte bir yılı geçirdik…” dedi.

İKİNCİ YIL ÇOK YOĞUN GEÇECEK?

Başkan Okan Özsu ikinci yılın oldukça yoğun geçeceğini kaydederek “Bir yıl önce bu gün göreve gelmiştik. İkinci yılda ise CHP bayrağını Bodrum Belediyesine dikerek tamamlamış olacağız. Bizim dönemin ana misyonu da budur. Seçimi kazanmak için geldik, çalışmalarımıza da devam ediyoruz…” dedi. Özsu başta yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına ve örgütün tüm üyelerine teşekkür ederken, bir yıl içinde en önemli çalışmalarının parti içi eğitim konusunda olduğunu söyledi.

SLOGAN; İKTİDAR YOLU, PARTİ OKULU…

Başkan Özsu “Geride bıraktığımız bir yıl içinde, örgütsel faaliyetler açısından baktığımızda; en büyük yenilik eğitim çalışmalarında gerçekleşti. Genel merkezimizin düzenlediği program çerçevesinde, parti üyesi arkadaşlarımız ?eğitici eğitimlerine? giderek yeni nesil eğitim çalışmaları konusunda bilgi sahibi ve ?eğitici? ünvanı alarak döndüler. Sonrasında üç grup eğitim çalışmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalar klasik sınıf çalışmalarının ötesinde proje grupları oluşturularak sahada uygulanıyor. “İktidar Yolu Parti Okulu” sloganı ile eğitim alan proje grupları tabana yayılarak, sahada vatandaşlarımız ile buluşuyor. CHP yeni dönemde, halkla temas kurularak iletişim sağlanıyor…” dedi. Her eğitim döneminde üretilen projelerin sahada hayata geçirildiğini vurgulayan Başkan Özsu, eğitim çalışmalarında başta Eğitim Sekreteri Naciye Bayır olmak üzere partide eğitici sıfatındakilere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI SAİME DEMİRTAŞ…

CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş geçen yıl Okan Özsu başkanlığında uyumlu bir çalışma yaptıklarını belirterek “Amacımız başkanımızın da söylediği gibi yerel seçimlerdir. Yoğun bir gündemimiz var. Bu süreçte çalışan bütün arkadaşlarımıza Allah kuvvet versin diyorum. Doğru projeler ile önümüzdeki seçimi alarak çifte kutlama yapalım istiyorum” dedi.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TUFAN ERKAN YAKAR…

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, 8 Nisan 2012’de göreve gelen yönetim kurulu, bu güne kadar özverili çalışmalar yaparak, CHP’yi Bodrum’da temsil ettiğini ifade ederek “İnşallah bundan sonraki yılda uyumlu bir şekilde, partimizi iktidara taşıyacak projelerle, Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesinde partimizi iktidara taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

Yorumlar

  1. Ferdi dedi ki:

    Arkadaslar acaba sorarım ilçe yönetimine kaç esnaf gezdiler kaç koy gezdiler kimin derdini dinleyip bir çözüm Icin ugrastilar ne kadar calışma yapmışlar keske bunlarıda yazsaydınız KADIN KOLLARI ve gençlik KOLLARI çalısmalarını gördük ama kendilerini hic bir yerde göremedik ilginçtir birde 1 yıl kutlamışlar