Bodrum Gündem

Cafe De Nargile Oasis?ten Sonra, Şimdide Marina’da

21.04.2013
0
A+
A-

2012 yılında TNC Group tarafından Bodrum’da faaliyete geçirilen Cafe De Nargile şimdide Marina’da yerini almaya hazırlanıyor.

Accutane cost Bodrum Gündem Haber/22 Nisan 2013

Kurulduğu günden itibaren her güne özel ve taze olarak hazırlanan özenle çekilmiş kahve seçenekleri, kendinizi evinizdeki kadar rahat hissedebileceğiniz ortam seçenekleri, saymakla bitmeyecek çeşitlerle donatılmış kahvaltı menüsü ve daha birçok ayrıcalığıyla hitap ettiği A+ kitlesiyle, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunan Cafe De Nargile yakaladığı başarıyı Marina da yeni açacağı şubesi ile taçlandırıyor.

Mayıs ayında hizmete girecek olan Cafe De Nargile Marina da isterseniz kahve ve tatlı çeşitlerinden deneyebilir, arzu ederseniz alkollü ve alkolsüz seçeneklere sahip zengin içecek menüsünü keşfedebilirsiniz. Cafe De Nargile de yer alan özel localar da ise kendinizi evinizdeki kadar rahat hissedebileceğiniz, arkadaşlarınızla muhteşem derbilerin tadını çıkartabileceğiniz ve özenle hazırlanmış nargile seçenekleriyle keyfinize keyif katacağınız ortam seçenekleri sunulmaktadır. Gerçekleştirdiği etkinlikler ve müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalarıyla da adından sıkça söz ettiren Cafe De Nargile kalitesi, güler yüzlü personeli ve etkinlikleriyle Bodrum?da başarıyla hizmet vermeye devam edecek.

ADVETORİAL Buy Prozac no prescription

BuyNoRx1.com

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.