Bodrum Gündem

Okullarının Geleceğini Konuştular

29.04.2013
0
A+
A-

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu,  okul ile aile arasındaki ilişkiyi bütünleştirmek,  veli ve okul arasındaki iletişim ile işbirliğini güçlendirmek için  Genişletilmiş Okul Aile Birliği yönetim kurulu toplantısı düzenledi.

buy Levitra online Dapoxetine in pharmacies Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 28 Nisan 2013 Buy Prozac no prescription

İlk ve Ortaokul olarak eğitim veren Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu, olağan okul aile birliği toplantısını yönetime her sınıftan üçer veli ve sınıf öğretmenlerini katarak genişletilmiş Okul Aile Birliği Toplantısını bir otelde düzenledikleri yemekte gerçekleştirdiler.

İlk ve Orta okul olarak 39 şubesi bulunan okul yönetiminde velilerin de söz sahibi olmalarını sağlamak ve okul-öğretmen- veli-öğrenci bağını güçlendirmek için yapılan organizasyona yaklaşık 150 kişi katıldı.  Organizasyonda okul müdürü Devrim Karakuş, okul müdür yardımcısı Müşerref Varul, Okul Aile Birliği Başkanı Mert Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, sınıf öğretmenleri ile beraber sınıf temsilcileri veliler yer aldı.

Toplantıda bir konuşma yapan okul müdürü Devrim Karakuş ?Geniş katılımlı bir toplantı olsun istedik. Bunun için de her sınıftan kura usulü ile üç temsilci veli seçtik.  Toplamda 39 şubemiz var. Her sınıftan kura ile belirlenmiş üç öğretmenimizle beraber sınıf öğretmenimiz , Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve okul idaresinin bir araya geldiği, buradan gelecekle ilgili vizyonumuzun oluşturulacağı  geniş katılımlı okul aile birliği toplantısı düzenlemek istedik? dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mert Güngör, her sene benzeri bir toplantı yapıldığını, fakat bu sene geniş alanda ve veliye ulaşmak adına böyle bir toplantı düzenlendiğini ifade ettiği konuşmasını ? Öğretmenlerle, yönetimle ve okul aile birliği ile bir dayanışma yemeği olsun ve birbirimizi daha iyi tanıyıp, okulumuzun ihtiyaçları ve gelecek planlarını paylaşmak istedik?  şeklinde bitirdi.

Okul müdür yardımcısı Müşerref Varul ,  Bitez?in Bodrum?un diğer beldelerinden oldukça farklı olduğunu dile getirdiği konuşmasında  ?Velileriyle olsun, öğrencileriyle çalışmaktan keyif aldığım bir ortam. Bu gün okulumuza ziyaret için gelen bir doktor buranın özel okul olup olmadığını sordu.  Bu akşam burada yaptığımız da farklı etkinliklerden bir tanesi? bilgilerine yer verdi.

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulunun  gelecekle ilgili vizyonumuzun konuşulduğu toplantı  geç saatlere kadar devam etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.