Bodrum Gündem

Bodrum AKP Yönetim Kurulu Belirlendi

05.07.2013
0
A+
A-

Geçtiğimiz ay Bodrum AKP Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül istifa etmiş ve sonrasında da yeni ilçe başkanının ve yönetim kurulunun atanması için, Yılmaz Algül’ün yönetim kurulu da istifalarını il başkanlığına sunmuşlardı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-5 Temmuz 2013 Cytotec without prescription

buy Ventolin no prescription

AKP Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk

AKP Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz

Geçtiğimiz haftalarda Yılmaz Algül’ün istifası ile boşalan AKP Borum İlçe Başkanlığına Akif Demiröz atanırken, yönetim kurulu üyelerinin kimler olacağı merakla bekleniyordu. AKP İl Başkanı Nihat Öztürk ve kurmayları ile AKP Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz’un çalışmaları sonucu Bodrum AKP İlçe Yönetim Kurulu belirlenerek AKP Genel Merkezin onayına sunuldu. AKP Genel Merkezinin onayladığı liste Cumartesi günü yapılacak açıklamaya kadar sır gibi saklanıyor.

Telefon ile görüştüğümüz Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk 7 Temmuz Pazar Günü Muğla İl Danışma toplantısı olduğu bilgisini verirken, AKP Genel Merkezi tarafından Bodrum İlçe Yönetim Kurulunun onaylandığı bilgisini verdi. Resmi açıklamayı Cumartesi günü yapacağını ifade eden Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk Yönetim Kurulu üyelerinin işlerinde başarılı ve yerelde sevilen, saygı duyulan kişilerden oluştuğunu, Bodrum’da 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için oldukça iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

Tamamının ve resmi olarak Cumartesi günü açıklanması beklenen AKP Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor;

Ahmet Karataş

Sait Güllüoğlu

Orhan Dinç

Çiğdem Demiralp

Mehmet Akbaba

Ömer Özmen

Bilal Adıgüzel

İnsel Kaya

Mirsade Oruçeviç

İlbeyi Koca

Nebi Alyar

Kamuran Şakır

Erşen Kuman

Elif Kışlalı

Yasemin Efe

Tahir Ateş

Kenan Kudun

Ali Kemal Kudu

Derya Akbaş

Hamdiye Keskin

Muhittin Akdeniz

Mikayel Türkani

Aşina İneci

Sezgin Gök

Şükrü Gözütok

Hayati Arabalı

buy Plan B online Yönetim kurulu üyelerinin içinde en çok dikkat çeken isim Ahmet Karataş. Sait Güllüoğlu ise Bodrum AKP içinde muhalif kanadı temsil eden dikkat çekici isimlerden. İnsel Kaya ve Bilal Adıgüzel ise Turgutreis AKP teşkilatının önemli isimlerinden. Orhan Dinç Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi olması açısından dikkat çekerken, 2009 seçimlerinde Mehmet Kocadon’un ekibinden olan Çiğdem Demiralp’de yönetim kurulunda yer alan isimlerden.

AKP Bodrum İlçe Yönetimi 30 asil üyeden, 30 yedek üyeden oluşuyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.