Bodrum Gündem

Önce Çocukların Talepleri Gerçekleştirilecek

05.09.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi’nin köylerde yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek için Etrim, Kurudere, Pınarlıbelen ve Sazköy’e gitti. Çocukların park, futbol sahası isteklerinin hemen yapılması için direktif verdi. Kocadon “Önce çocukların talepleri gerçekleştirilecek” dedi.

Generic Topamax
Bodrum Gündem Haber-5 Eylül 2013 buy Retin-A

Son çıkan yasa ile birlikte Bodrum Belediyesi’nin sorumluluğuna giren köylerdeki altyapı, çevre düzenleme, bozuk yolların düzenlenmesi ve asfaltlanması, köy halkının sosyal ihtiyaçlarının karşılanması çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon çalışmaları yerinde görmek ve köy halkının çalışmalar hakkında görüşlerini almak için Etrim, Kurudere, Pınarlıbelen ve Sazköy’ü ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “Yeni çıkan yasa ile birlikte ben sizin belediye başkanınız oldum. Sizin sorumluluğunuz ve ihtiyaçlarınızın karşılanması Bodrum Belediyesi tarafından yapılacak. Daha önce köy ziyaretlerimizde ve köy muhtarlarımız ile birlikte belediyede odamda yüz yüze yaptığımız toplantılarda yapılması gerekenleri bana aktarmıştınız ve not almıştık. Aldığımız notları da zaman geçirmeden uygulamaya başladık. Yarımada bazında yirmi köy muhtarlığımız bulunmakta. Hepsine aynı anda yetişmemiz çok zor; ama elimizden geldiğince hafta sonları da dahil gündüz gece çalışmaktayız. Ben muhtarlarımla sık sık toplantı yapmaktayım ama sizlerde benimle görüşebilirsiniz. Gerek Bodrum Belediyesi’ne gelerek, gerekse telefonumu arayıp bana ulaşabilirsiniz.” dedi.

where to buy levonorgestrel ÇOCUKLAR İÇİN PARK YAPILACAK?

Köyleri ziyareti sırasında çocuklarla da sohbet eden Kocadon çocukların isteklerini dinledi. Başkan Kocadon çocuk parkları, futbol sahası, spor aletlerinin bulunduğu oyun alanlarının en kısa sürede yapılması için belediye görevlilerine direktifte bulundu. Bu müjdeli haberi başkanın ağzından dinleyen çocuklar ile yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyet duyan köy halkı Mehmet Kocadon’a teşekkür ettiler. Başkan Kocadon “Önce çocukların istekleri gerçekleştirilecek” dedi. Özellikle köy hanımları yürümekte zorluk çektikleri yolların, hatta yokuşların bile düzenlenmesinden, asfaltlanmasından memnun olduklarını ifade ettiler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Sami Edincik dedi ki:

    Köylere hizmet güzel bir şey, ancak bu kadar gösterişe gerek yok, hayrat çeşme yapacaksan sade bir şekilde ismini yazar geçersin Bodrum Bel.Başkanı yazmak ta neyin nesi oluyor , bu kadar kibir olur mu öbür boyu başkan değilsin belkide bu seçim hiç seçilemezsin, o yanındaki parti yönetimindeki muhasebecini M.Çakaloğlunu niçin yanında taşıyorsun bu kadarı da fazla olmuyor mu ?

  2. Köylü Milletin efendisidir diyen Atatürk bunu laf olsun diye söylemedi..Köylü bir Milletin çekirdeğidir..Çekirdeği bakımlı olan bitkinin kendiside gür olur..Öpülesi elleri öpen samimi insanları kutluyorum…Çocuklara yatırım yapanlar geleceklerine yatırım yapmış olurlar..Bu kültüre sahip çıkmak Başkanların asli görevleridir..Çalışmaya devam…