Bodrum Gündem

Brooklyn Belediye Başkanı Bodrum’a Hayran Kaldı

Brooklyn Belediye Başkanı Bodrum’a Hayran Kaldı
27.09.2013
0
A+
A-

Tükiyeli Musevi bir aileden gelen Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, Amerikan-Türk Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Şaban Özdemir’in misafiri olarak Bodrum’a geldi.

Bodrum Gündem Haber/26 Eylül 2013

Şaban Özdemir’e ait Gümbet’te bulunan The Best Life Hotel’de konaklayan Mr. Markowitz tatili esnasında tekne ile Bodrum’un birbirinden güzel koylarını dolaştı. Bodrum’un Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitzgüzelliklerinden çok etkilendiğini belirten Mr. Markowitz en kısa sürede Bodrum’a tekrar geleceğini belirterek Bodrum’dan ayrıldı.

Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz Tükiyeli Musevi bir aileden geliyor. İstanbul?un Manhattan?a, İzmir?in ise Brooklyn?e benzediğini belirten Markowitz, edindiğimiz bilgilere göre önümüzdeki dönemde New York Belediye Başkanlığı için çalışıyor.

where to buy levonorgestrel

.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. peter hell dedi ki:

    sayın malkowitz her halde Witz yani şaka yaptı.Bodrumun içi bizi yakar,dışı malkowıtz ı tavsiyem new York a aday olmadan gelsin bizde biraz çalışşın.ancak burada öğrendikleri ile orayı idare edebilir.Ona bodrumun yollarından başlayıp,arıtma tesislerinden çıkıp denizdende birşeyler ve devam eden yüzlerce dilgi verebiliriz. nasiri