Bodrum Gündem

Bodrum Rotary 2013 Hizmet Ödülleri Verildi

Bodrum Rotary 2013 Hizmet Ödülleri Verildi
14.12.2013
0
A+
A-

Bodrum Rotary Kulübü tarafından mesleğinde başarılı kişilere verilen yılın meslek ödülleri Doria Otel’de düzenlenen toplantı ile sahiplerine verildi.

Indocin online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gğündem-11 Aralık 2013

Bodrum Rotary Kulübünün 1273 üncü toplantısında düzenlenen toplantısında Rotary meslek ödülleri Sağlık ve Eğitim sektöründe bodrum rotary hizmet ödül 11 aralık 2013 (15)önemli hizmetler vererek dikkat çeken emekli öğretmen Hatice Yücel ve Bodrum Devlet Hastanesinde görev yapan Beyin Cerrahı Operatör Doktor Sadullah Ender Tabur layık görüldü.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Yalıkavak Belediye Başkanı  Mustafa Saruhan tarafından; emekli öğretmen Hatice Yücel ve Bodrum Devlet Hastanesinde görev yapan Beyin Cerrahı Operatör Doktor Sadullah Ender Tabur’a, takdim edilirken söz alan Bodrum Belediye Başkanı “Rotary Kulübü başkanlığım süresince en çok önemsediğim iki dalda ödül verilmesinden dolayı çok mutlu oldum. Rotary’inin bu hassasiyetine de teşekkür ederim.” dedi.

bodrum rotary hizmet ödül 11 aralık 2013 (22)Bodrum Rotary Kulüp Başkanı Figen Uyanık, toplantıda yaptığı konuşmada generic Valtrex “Rotary Kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu bir hizmet kuruluşu olduğunu ifade etti. Başkan Figen Uyanık konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: biz dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek, barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan  ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary Kulübü üyeleriz.” dedi.

Rotary Kulüp Başkanı Figen Uyanık, Meslek Hizmet ödülü verilen emekli öğretmen Hatice Yücel ve Beyin Cerrahı operatör doktor Sadullah Ender Tabur’a, mesleklerinde topluma örnek ve önder olduklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “ Heart Disease İş  ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealinizi yücelten bu katkılarınızı şükran ile anıyor ve bu gün size takdim edeceğimiz Rotary meslek hizmet ödülü ile bunun gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz.”

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.