Bodrum Gündem

Özgü Namal’ın Babası Yoğun Bakımda

15.12.2013
0
A+
A-

Kurtlar Vadisi’nde Elif rolü ile zirve yapan ve son olarak Merhamet dizisinin başrol oyuncularından Özgü Namal’ın, babası Kubilay Namal 9 gündür Özel Bodrum Hastanesinde  tedavi görüyor.

cheap Lasix Bodrum Gündem Haber/15 Aralık 2013

Özel Bodrum Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeşim Kantar tarafından yapılan açıklamada Kubilay Namal’ın akciğerlerindeki order Prozac online purchase esomeprazole özgü namalın babası bodrum özelde (6)enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü bilgisi verildi.

Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın babası Kubilay Namal, 06 Aralık’ta rahatsızlanarak, Bodrum’daki Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Yelda Buyruk ve Dahiliye Uzmanı Dr.Gamze Cengiz’in kontrolünde tedavi edilen Kubilay Namal’ın akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tedavi edildiği öğrenildi.

Namal’ın kanser olduğu yada kalp krizi geçirdiği bilgisi hastane yetkilileri tarafından doğrulanmazken, Bodrum’da akciğerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeşim Kantar, “Kubilay Namal’ın 06 Aralık’ta hastanemize başvurmuştur. Akciğer enfeksiyonu nedeni ile hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi altındadır. Tedavisini Dahiliye Uzmanı Dr. Gamze Cengiz ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Yelda Buyruk yürütmektedir. Kalp krizi söz konusu değildir. Kan değerlerinde düşüklükler olduğu için yoğun bakımda kontrol altında.  Akciğer enfeksiyonuna yönelik tedavisi sürmektedir. Taburcu olacağı zamanla ilgili açıklama yapamıyoruz” dedi.

Özgü Namal’ın da hafta sonunda Bodrum’a gelerek, babasını sık sık ziyaret ettiği, ailesinden ve doktorlarından bilgi aldığı da öğrenildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.