Bodrum Gündem

UYUMLU, UYGAR ve YARDIMCI BAŞKANLARA PLAKET

27.12.2013
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan’dan Belediye Başkanlarına Plaket… purchase Paxil

UYUMLU, UYGAR ve YARDIMCI BAŞKANLAR

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum Yarımadasında görev yapan Belediye Başkanlarına Bodrum’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Bodrum Gündem Haber/27 Aralık 2013

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum’da görevlerini sürdürmekte olan Belediye Başkanlarına yapmış oldukları buy azithromycin online buy plavix belediye başkanlarına hizmet plaketi (4)hizmetlerden dolayı plaket verdi. Bodrum Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Ortakent Belediye Başkan Vekili Hürriyet Ergene ve Konacık Belediye Başkan Vekili Mehmet Çuhadaroğlu katıldı.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan plaketleri vermeden önce yaptığı konuşmada “Sizler çok güzel çalışmalar yaptınız. Kamu kurumlarına, kaymakamlığımıza, sivil toplum kuruluşlarına her zaman yardımcı oldunuz. Kendimi şanslı hissediyorum çünkü bu tür belediye başkanlarının birbirleriyle uyumlu olduğu, uygar bir çalışma ortamı içinde olduğu ve bize de bu kadar yardımcı olunan başka hiçbir yerde çalışmadım, bunu da her ortamda söylüyorum onun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde belediyelerimizin birçoğu kapanacak bazı arkadaşlarımız siyasette yoluna devam edecek, bazılarınız bırakacak. Ben hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Dr. Gödekmerdan Belediye Başkanlarına plaketlerini takdim etti. Belediye Başkanları da Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a teşekkür ettiler.

belediye başkanlarına hizmet plaketi (3)Belediye Başkanları adına bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Bodrum’da göreve başladığınız günden bu yana gerçekten belediye başkanlarımızla eşit mesafede durarak birlik beraberlik ve kardeşlik içinde görev yaptık. Özellikle siz göreve başladıktan sonra bazı belediye başkanlarımız kendim de olmak üzere zor günler yaşadık ama siz zor günlerimizde bizi hiç yalnız bırakmadınız, hep yanımızda oldunuz onun için size hem Bodrum Belediye Başkanı olarak hem de Bodrum Belediyeler Birliği Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.