Bodrum Gündem

En Sonunda Korkuluklar Kaldırılıyor

En Sonunda Korkuluklar Kaldırılıyor
09.01.2014
0
A+
A-

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Bodrum Antik Tiyatro karşısına konulan korkuluklar Başkan Mehmet Kocadon’un girişimleriyle kaldırılıyor.

Bodrum Gündem Haber/9 Ocak 2014

Bodrum Kalesi ve liman manzarasının en iyi seyredildiği noktalardan biri olan Antik Tiyatro’nun önünde bulunan alan, Bodrum hatırası olarak fotoğraf çektirilip saklanabilecek tek yer buy Paxil bodrum belediye başkanı mehmet kocadon ve kent konseyi başkanı hamdi topçu (10)olması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerle yeni evlenen çiftlerin en çok rağbet ettiği yer olarak biliniyor.

Yapımına başlandığı ilk günden itibaren Bodrum Halkının büyük tepkisini çeken ve Bodrum’u simgeleyen manzarayı engelleyen Antik Tiyatro önündeki bu korkuluklar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un girişimleriyle Bodrum’a yakışır bir hale getirilecek.

Konuyla ilgili Karayolları Müdürlüğü yetkilileri ile görüştüğünü belirten Başkan Mehmet Kocadon, “Karayolları ile yaptığımız görüşmeler sonucunda kendilerine sıkıntılarımızı anlattık. Karayolları ile işbirliği yaparak korkulukları kaldırıyoruz. Bölgede yeni bir düzenleme yapacağız. Çekincelerimizi ve vatandaşların şikayetlerini Karayolları yetkilileri de anlayışla karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum Dapoxetine in pharmacies purchase Lithium . dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.