Bodrum Gündem

BYSK’lı 6 Yüzücü “Kardeş İller Projesi” ile Muğla Karmasına Seçildi…

12.01.2014
0
A+
A-

purchase Topamax Arthritis Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 04 Ocak  tarihinde Marmaris Yüzme Eğitim Merkezi’nde düzenlediği   Kardeş İller Projesi Muğla İli Seçme Yarışlarına katılan BYSK-  Bodrum Yüzme ve Su Sporları kulübü  11 sporcusuyla  Bodrum’a  başarıyla döndü.

Order Retin-A Bodrum Gündem Haber 12/01/2014

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun çocukları yüzme sporuna teşvik etmek, iller arası kulüplerin kaynaşmasını sağlamak ve yarış tecrübesi kazandırmak  amacıyla düzenlediği “Kardeş İller Projesi Yüzme Yarışları” illerde düzenlenmeye başlandı. Ege Bölgesi Muğla ilinde yapılan ilk yarışlar için Marmaris Belediyesi   Kapalı Yüzme Havuzu’nda buluşan kulüpler,  1 gün süren  ve FIN kuralları uygulanan yarışlarda Muğla’nın ilk 6 sına girebilmek ve bir sonraki ilde yapılacak yarışa hak kazanmak için mücadele ettiler.

Resmi  yarış sonuçlarına göre, BYSK Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü,  9-10 yaş grubunda Demir Kesici, Eren Sır; 11-12 yaş grubunda  M. Emre Şahin, Egemen Çetinkol, Sera Sır, İrem Birsu Erol ile Muğla karmasına 6 sporcuyla katılmaya hak kazandı.

Bir sonraki yarışların Denizli’de yapılacağını söyleyen Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü Başkanı Boğaç Sülün; “Aynı  mutluluğu ve heyecanı  geçen yıl Masterlar Yüzme Takımımızla yaşadık. Kulübümüzün birinci Yılında yine aynı gururu yaşıyoruz, iki yıldır azimle çalışan çocuklarımız ilk yarışlarında başarılı oldular ve bir sonraki yarış için antrenmanlarımıza şimdiden  hız verdik. 31 Ocak 2014’de yine Marmaris’te yapılacak olan  “Geleceğin Şampiyon Kulaçları ve 23 Nisan Yüzme Festivali Muğla İl Elemesi “ yarışlarında da   aynı başarıyı elde etmeyi temenni ediyoruz. Hedefimiz Bodrum Yarımadası’ndan Milli Takıma Yüzücüler yetiştirmek” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.