Bodrum Gündem

BESİAD Üyeliği İçin Özenli Filitrasyon Uygulanıyor

25.01.2014
0
A+
A-

BESİAD’ın geleneksel hale gelen Perşembe toplantısında,  2013 yılında üye olan yeni üyeler için rozet takma töreni düzenlendi. BESİAD ilkeleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Kaplan “Sağlıklı ve kaliteli büyümek için belli kriterlere sahip olunması gerekiyor.” dedi.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-23 Ocak 2014

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) geleneksel hale gelen Perşembe toplantısı Ortakent’te bulunan bir AVM’deki Chinese Restauranta gerçekleştirildi. 25 yeni üye besiad perşembe toplantısı 23 ocak 2013 (5)için rozet takma töreni yapılırken, BESİAD ilkeleri, kriterleri ve  yapılan çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan Engin Ali Kaplan Göreve başladığımızda 100 civarında olan üye sayımız önce 70’lere düştü. Şuanda da 150 üyenin üzerindeyiz. Üyelik sisteminde ağır denilebilecek, özenli bir filitrasyon sistemi uyguladık.  Üyelik için belirli kriterler var.” dedi.

BESİAD’IN FİZİKİ ALTYAPISI OLUŞTU… purchase Furosemide

Yaklaşık 60 üyenin katılımı ile gerçekleşen Perşembe toplantısında konuşan Başkan Engin Ali Kaplan kurumların bir sonraki kuşaklara, bir sonraki dönemlere aktarabilme yeteneği kurumların dinamizmi ile ve altyapısı ile mümkün olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi; “Siz, sizden sonra geleceklerin rahat edebilecekleri bir kurum yaratırsanız, hizmet ettiğiniz kurum uzun süre ayakta kalır. Sadece kendi başarınıza odaklanırsanız ve sadece kendi başarınıza dikkat çekecek bir yönetim belirlerseniz, sonraki dönemde sıkıntılar ve hafıza kaybı yaşanır. BESİAD altıncı ve yedinci dönem yönetim kurulu olarak öncelikle derneğimizin fiziki alt yapısı ile ilgili ciddi emek harcadık. Dolayısı ile bizden sonra gelecek yönetimlerin daha iyi bir konforla, derneğimizi çok daha ileriye götürebilecek bir alt yapı oluşturduk.” buy levonorgestrel

besiad perşembe toplantısı 23 ocak 2013 (6)ÜYELİK İÇİN ÖZENLİ BİR FİLİTRASYON UYGULUYORUZ…

Başkan Kaplan, BESİAD kurulduğu günden bu yana etkin ve değişimler yaratmış bir Sivil Toplum Örgütü olduğuna vurgu yaparak “Üye yapısı ile ilgili bir düzenleme yapılması gerekiyordu. Bu konuda da yoğun bir çalışma yaparak üye yapısında da bir düzenleme yaptık. Göreve başladığımızda 100 civarında olan üye sayımız önce 70’lere düştü. Şuanda da 150 üyenin üzerindeyiz. Üyelik sisteminde ağır denilebilecek, özenli bir filitrasyon sistemi uyguladık.  Üyelik için belirli kriterler var. En başında Bodrum’da 12 ay boyunca faaliyet gösteriyor olması, piyasadaki itibarı, iş dünyasındaki pozisyonu gibi kriterlerin yanında derneğimizin yönetim kurulu üyelerinin oy birliği olmadan üyelik gerçekleşmiyor. Bu aşamadan sonra ise üç aylık adaptasyon süresi koyuyoruz. Bu süre içinde üye adayımız bizi, bizde adayımızı tanıyor ve değerlendiriyoruz.” dedi.

besiad perşembe toplantısı 23 ocak 2013 (25)BESİAD’IN BİNLERCE ÜYESİ OLMAYACAK…

Başkan Kaplan “Yeni üyelere sağlıklı ve kaliteli büyüdüğümüzü gösterecek, onlara bir fikir vereceğini düşünüyorum. BESİAD binlerce üyesi olan bir dernek olmayacak. Ancak hedeflediğimiz bir sayı olduğunu ve üye artışı olacağını da belirtmek isterim. Bu sitemin sonucu, örneğin bankalar bir BESİAD üyesi ile görüştüğünde ilk algı olumlu olduğundan dolayı, bir adım önde başlamasını sağlıyor. Diğer taraftan Bodrum’da bir çok kurumun yöneticileri BESİAD üyesidir. Buda bize bir çok platformda güç katmaktadır.” diyerek sözlerini tamamladı.

purchase Fluoxetine besiad perşembe toplantısı 23 ocak 2013 (26)25 YENİ ÜYEYE ROZETLERİ ve İŞYERİ PLAKETLERİ VERİLDİ…

BESİAD geleneksel Perşembe toplantısında 2013 yılında üye olan Adnan Şen, Aydın Güven, Ayşe Turan, Bülent Çukur, Caner Birol, Erdem Erken, Hafize Dilek Öz, Mustafa Danacı, Mutlu Mert Erdoğan, Salih Turan, Süleyman Uysal, Suat Özal, Şeref Şanlıoğlu, Tuba Bulut, Didem Pekdemir, Yüksel Ön, Ali Akbaba, Alp Kızılok, Ercan Ünlü, Bülent Ertekin, Ferdi Başyazıcıoğlu, İbrahim Akkaya, Mehmet Yarenoğlu, Gönül Topanoğlu Ökten, Zeki Aydınlıoğlu’nun rozetlerini Ahmet Biçer, Cafer Doğan, Altan Tediker, Ayşe Özer, Gündüz Nalbantoğlu, Sevinç Gökbel, Abdurrahman Deda, Süleyman Orkun, Emre Köroğlu, Kemal Özyurt, Cumhur Kısa, Fuat Kuntay, Selçuk Haşar ve Başkan Engin Ali Kaplan taktı.

BESİAD özellikle seçim süreci boyunca her hafta bir konuk alarak geleneksel Perşembe toplantılarına devam edileceği, yerel gündemin yakından takip edileceği ve görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.