Bodrum Gündem

“Biz Bu İşin Mutfağından Geliyoruz”

28.01.2014
0
A+
A-

Yarımada’nın ikinci büyük yerleşim merkezi olan Turgutreis Beldesi’ne verdiği önemi sık sık dile getiren Başkan Mehmet Tosun, beldeye yaptığı onlarca ziyarete bir yenisini daha ekledi.

Bodrum Gündem/27 Ocak 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Turgutreis Beldesi İslamhaneleri mehmet tosun turgutreiste (9) purchase Indocin Mahallesi’ndeydi. Kahvehanede toplanan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tosun yaptığı konuşmada, “Artık lafa değil işe bakın. Sizler önemlisiniz arkadaşlar, ben sırtımı halka dayayarak, sıfırdan adım adım bu noktaya gelen bir siyasetçi kardeşinizim” dedi. Sadece Konacık’a hizmet etmediklerini, hizmette sınır tanımayarak, köylere de hizmet götürdüklerini anlatan Başkan Mehmet Tosun, bu hizmetleri yaparken ne belediyelerin kapatılmasının, nede Bodrum’a aday olmasının gündemde olduğunu, bu hizmetleri insana değer verdikleri için, bu kenti sevdikleri için yaptıklarını söyledi. Başkan Mehmet Tosun, “Biz 2004 yılından bu yana Bodrum Yarımadası’nın neresinde ne problem varsa, iyi günde de kötü günde de insanlarımızın yanında olmaya çalıştık. O günlerde Turgutreis Belediyesi’nin kapatılıp Bodrum’a bağlanması gündemde miydi? Biz Bodrum’a mı aday olacaktık? Hayır!” diye konuştu.

“Nasıl seçim dönemlerinde yanınıza gelip gidiyorsak, sizlerle hasbıhal ediyorsak, geçim dönemlerinde de, seçimden sonra da birlik ve beraberlik içinde olacağız” diyen Başkan Mehmet

mehmet tosun turgutreiste (7)ÇOCUKLARINIZ KANALİZASYON SULARINDA OYNAMAYACAK…

Tosun’un, “Artık çocuklarınız kanalizasyon suları içinde oynamayacaklar arkadaşlar” Clonidine Online diye seslendiği kalabalık, bu sözleri uzun süre alkışladı.

Konacık’ta gerçekleştirilen atık su arıtma tesisi, el sanatları merkezi, modern pazar yeri ve modern aile sağlığı merkezi gibi projeleri anlatan Başkan Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadasının diğer köşelerinde bu projelerin gerçekleştirilememesinin sebebini anlatarak, “Bunlar niye yapılamıyor? Bunların niye yapılamadığını ben size söyleyeyim arkadaşlar: Yönetici ve belediyeci probleminden dolayı. Sizin paralarınız, sizin devletinizin paraları doğru harcanmadığı için, verimli kullanılmadığı için, hizmete dönüştürülemediği için bunlar yapılamıyor. Hangi dünya görüşüne sahip olursanız olun, nereli olursanız olun birbirimize sahip çıkacağız, aramızdaki nifak tohumlarını ayıklayıp bir kenara atacağız, sizlerle birlikte Bodrum’u yöneteceğiz. Biz Konacık’ta bunu başardık, biz belediyeyi insanların evlerine taşıdık” şeklinde konuştu.

mehmet tosun turgutreiste (10)KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETEN SANAYİ SİTESİ

Yoğun bir proje hazırlığı safhasında olduklarını, hazır olan projeleri yakında kamuoyuyla da paylaşacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, zaman zaman bazı projeler hakkında bilgiler de verdi. Bu projeler arasında modern bir sanayi sitesi olduğunu da belirten Başkan Mehmet Tosun, “Konacık’tan daha modern, daha kullanışlı, hatta elektriğini de kendisi üreten bir küçük sanayi sitesini inşa edeceğiz. Bunun proje hazırlığı içerisindeyiz” dedi.

ÇOCUK PARKI SÖZÜ ALIP İMZA İSTEDİ Anti Fungal

Toplantı sonunda vatandaşların beklenti, talep ve şikâyetlerini teker teker dinleyen Başkan Mehmet Tosun’a gelen küçük bir kız çocuğu, Başkan Mehmet Tosun’dan çocuk parkı istedi. Park sözünü alan küçük kız, Başkan Mehmet Tosun’dan istediği imzayı da alarak, Başkan Mehmet Tosun’u öpüp teşekkür etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.