Bodrum Gündem

Bizim Yüzümüz Aydınlık

07.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon bowling turnuvasına katıldı 

Premarin 0.625mg

Viagra online Bodrum Gündem /7 Şubat 2014

Cumhuriyet Halk Partisi Yalı Beldesi Gençlik Kolları tarafından Oasis Alışveriş Merkezi’ndeki bowling salonunda düzenlenen turnuvaya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, baskan kocadon yali gencleriyle bowling oynadi (9)Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Cumhuriyet Halk Partisi Yalı Belde Başkanı Hasan Güngör ve Cumhuriyet Halk Partili gençler katıldı.
Başkan Kocadon, yaptığı atışlar ile turnuvaya katılan gençlerden büyük alkış alırken, “Bu tür organizasyonları daha sık yapın. Arada sırada böyle eğlenelim.” dedi. Turnuvada Başkan Mehmet Kocadon ile İsmail Altındağ’ın birlikte bowling oynaması ise renkli görüntüler oluşturdu.

buy azithromycin baskan kocadon yali gencleriyle bowling oynadi (7)Turnuvada birinci olan Durmuş Uçar’a birincilik kupasını veren Başkan Kocadon, “Bu güzel organizasyonu yapan, hatta bize İsmail Başkan ile nostalji yaşatan, tekrar elimize bowling topunu aldıran herkese çok teşekkür ediyorum. Bu sosyal etkinlik aynı zamanda bizi birbirimize daha da kaynaştırıyor. İsmail Başkanımın dediği gibi; ‘biz Ulu Önderimizin gözündeki ışığın yolunda giden insanlarız çünkü bizim yüzümüzde nurluk, aydınlık var. Onun için hepinize çok teşekkür ediyorum, bu güzel turnuvaların devamını istiyorum. Bir daha ki sefer yine geleceğim” dedi.

Turnuva sonunda Durmuş Uçar birinci olurken, Erkan Karabulut ikinci, Mert Eğriboyun üçüncü oldu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.