Bodrum Gündem

Bu Halk İçin Hapis Yattın

15.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Mars Sitesi’nde vatandaşlarla buluştu.+

Zithromax online

Colchicine online Bodrum Gündem/15 Şubat 2014

Bodrum’da bulunan Mars Sitesi sakinlerinden Gülşah Yıldızhan’ın evinin bahçesinde düzenlenen toplantıya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Cumhuriyet Halk mars sitesi ziyaret (12) Aciclovir without prescription Partisi Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Başkan Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon başta olmak üzere çok sayıda vatandaş ve mahalleli katıldı.
Kocadon: “Hazırlıklarımızı tamamladık”
Bayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Bodrum Belediyesi’nin çalışmalarından bahseden Başkan Kocadon, “Artık biliyorsunuz ki yarımada tek belediyeyle yönetilecek. Bizler de bununla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Biz sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümü için de hızla çalışacağız. Bakın, seçime giriyor olmamıza rağmen hala ekiplerimiz asbestli boruları değiştirmek için çalışıyor. Seçime kadar da değiştirebildiğimiz kadarını değiştireceğiz” dedi.

 “Tüm sınıflarımız akıllı tahtalarına kavuştu, teşekkür ederiz”
Toplantıya katılan bayanlardan biri çocuğunun Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’nda okuduğunu belirterek, “Okulumuza yaptığınız katkıları müdür beyden de duyuyoruz. Tüm sınıflarımız akıllı tahtalarına kavuştu. Eğitime verdiğiniz katkılardan dolayı size teşekkür ediyoruz.” dedi.
“Siz bu halk için hapis yattınız. Asıl bizim size borcumuz var”
Başka bir bayan, “bizim size vefa borcumuz var” diyerek, “Başkanım biz hiçbir şey istemiyoruz, siz başımıza tekrar gelin. Siz bu halk için hapis yattınız. Asıl bizim size borcumuz var” dedi. Aynı gruptan diğer bir bayan ise Başkan Kocadon’a, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek arkadaşının sözlerini destekledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.