Bodrum Gündem

CHP’nin Altı Oku Yol Göstermiş

CHP’nin Altı Oku Yol Göstermiş
04.03.2014
0
A+
A-

Atatürk, Türkiye ve Bodrum aşığı Alman Çift CHP Bodrum Seçim Ofisi’ni ziyaret etti. Atatürk ve Türkiye aşığı Alman çift, “Burada sizi gördüğüm için seviniyorum. Sizleri tanıdıktan sonra yerel seçimlerin nasıl gelişeceğini görüyorum, sevinçliyim.” dedi.

Bodrum Gündem/3 Mart 2014

Bodrum’da tatillerini sürdüren Werner ve Hannelore Baumgartner çifti, CHP Bodrum Seçim Ofisi’ni ziyaret ederek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya alman çift bodrum (1)Kocadon’la sohbet etti. Bodrum Marina’da dolaşan Alman çift, Atatürk’ün fotoğrafını ve Atatürk’ün partisi olarak bildikleri Cumhuriyet Halk Partisi logosunu görünce seçim ofisini ziyaret ettiklerini belirttiler.

1980’li Yıllardan Bu Yana Bodrum’a Geliyorlar 
Almanya’da göçmen çocukların eğitimi ile ilgili projelerde çalıştıkları öğrenilen Alman Baumgartner çifti, Bodrum’a ilk kez 1980’li yıllarda gelmiş. Werner Baumgartner, gençliğinde Türkiye hakkında çok fazla kitap okuyup bilgi sahibi olduğunu ifade ettiği sohbette Hülya Kocadon’a şunları anlattı: “Türkiye’nin tarihi her zaman ilgimi çekti. Daha önceleri yatımızla yelken yapmaya geliyorduk. Yelken sayesinde Türklerle çok sıkı bağlantılar kurdum ve 1990’lı yılların başından bu yana, Türklerle Almanların çok sıkı bağlantılar içinde olduklarını anladım. Almanya’nın güneyinden, Stuttgart’tan geliyorum. Orada birçok Türk’le tanıştım. Türkler Almanya ile artık bütünleşmi order albuterol ş durumdalar ve Almancayı ana dilleriymiş gibi çok iyi derecede konuş Order Clonidine Online abiliyorlar. Bu yüzden de Türklerle yakın bir ilişkimiz var. Bu güzel ilişkilerden, ilişkilerimden dolayı sık sık Türkiye’ye ve Bodrum’a geliyorum.”

alman çift bodrum (2)“Burada Sizleri Gördüğüm İçin Seviniyorum”
Türkiye siyasetini de uzun süredir takip ettiğini belirten Baumgartner, order Proscar “Burada sizi gördüğüm için seviniyorum, sizleri tanıdıktan sonra yerel seçimlerin nasıl gelişeceği konusunda sevinçliyim.” dedi. Alman Turist Werner Baumgartner, 1982 yılında, Bodrum’a ilk geldiği günden bu yana Bodrum’un çok geliştiğini, diğer turizm bölgelerine kıyasla Bodrum’un onlardan daha olumlu bir şekilde geliştiğini söyleyerek, “Bana göre Bodrum, diğer yerlere göre çok daha iyi gelişti. Özellikle mimarisi değişmeden büyüyüp geliştiği için… Marmaris mesela, o dev otelleriyle çok farklı bir şekilde gelişti. Bodrum ise yine kendi gibi kaldı. Bodrum’da yapılanlar zaten görülüyor, benim için de gayet olumlu. Doğası ve güzellikleri için buraya geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Werner Baumgartner ve eşi Hannelore Baumgartner, kendilerine ikram edilen Bodrum Mandalina Gazozlarını da beğenerek içtiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. dergi dedi ki:

    Paylaşımınız için teşekkürler, kaliteli paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. Kolay gelsin!