Bodrum Gündem

Bodrum Genç Dostu Kent (VİDEO HABER)

08.03.2014
0
A+
A-

Order Retin-A online Phenergan online Habitat ve Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından iki ay önce startı verilen Genç Dostu Kent Projesi’ni Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon meclis üyeliğine aday CHP’li gençlerle birlikte imzaladı.

Bodrum Gündem/7 Mart 2014

Kocadon 30 yaşında belediye başkanı olduğunu belirterek buy Cialis “Bizler gençlerle beraber bu günlere geldik. Gençler geleceğimizdir sözümü asla sözde bırakmadık icraata genç dostu belediye 4geçirdik, bu projeyi ve taahhütü imzalamak o nedenle bizim için bu imzayı atmak gençlerle birlikte gençliğe sahip çıkmak çok önemli ve kolay oldu” dedi.

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ile Ulusal Gençlik Parlemantosu tarafından hazırlanan ve iki ay önce hayata geçirilen Genç Dostu Kentler Projesi Taahhütnamesi’ne imza atan 188. Kent Bodrum oldu. Dernek onursal başkanı Sezai Hazır, dernek Ege Bölge Temsilcisi Nesrin Serin ve  Ulusal Gençlik Parlamentosu Temsilcisi Anıl Kösehancı  ile Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon ve 100’e yakın gencin katıldığı Bodrum Genç Dostu Kent Oluyor Protokolü imza töreni Trafo Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

Tören öncesinde konuşan Kocadon kalkınmanın öncü aktörleri olan gençlerin desteklendiği, gençlerin kentlerin yönetimine ortak oldukları bir yönetimi her zaman benimsediklerini belirterek “Bu nedenle Bodrum belediye meclisinin aday kadrosunda ilk 15 kişi arasında üç genç ve engelli vatandaşlarımıza yer verdik. Kentimizi gençlerimizle, engellilerimizle çocuklarımızla birlikte herkesin fikirlerini alarak herkesin sorunlarına sahip çıkarak gençlik için projeler üretip hayata geçirerek yönettik, bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Bizler gençlerle beraber bu günlere geldik. Gençler geleceğimizdir sözümü asla sözde bırakmadık icraata geçirdik, bu projeyi ve taahhütü imzalamak o nedenle bizim için bu imzayı atmak gençlerle birlikte gençliğe sahip çıkmak çok önemli ve kolay oldu” dedi.

genç dostu belediye 1Kocadon protokolü meclise aday CHP’li gençlerle birlikte imzaladı. Dernek onursal başkanı Hazır ise yerel seçimlere yönelik gençlerin karar alma mekanizmalarına dahil edilmelerinin yanı sıra kent yöneticilerinin “Genç Dostu” olmalarına yönelik hazırlanan projede 188. Belediye başkanının bugün imza attığını belirterek “Bugün iki ayda tam 1188 belediye başkanı ve adayı bu protokolü imzaladı ancak ilk kez bu kadar heyecanlı ve gençliğin bu kadar fazla ilgi gösterdiği bir imza töreni oldu. Kocadon ve Bodrum gençliğini kendilerine yönelik hazırlanan projelere sahip çıktıklarını görmek bizleri mutlu etti. Çünkü bizler bugüne kadar “Gençlerimiz geleceğimizdir” sözünün hep yalan olduğunu gördük. Ancak bu sözü hayata geçirmek için çıktığımız yolda Bodrum önemli bir mihenk taşı olacak. Proje gelişiminde önemli toplantıları Bodrum’da yapacağız” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.