Bodrum Gündem

Kiraz Etüt Merkezi, Myndos Çeşmesi Çarşısındaki Yeni Yerinde…

02.06.2014
0
A+
A-

Eski Karakaya İş Merkezi, Myndos Çeşmesi Çarşısı adıyla yenilenerek bünyesine üç değerli kurumu kattı. Kiraz Özel Etüt Merkezi, Bodrum Bisiklet Kulübü Lokali ve Cafe Veranda’nın açılışları aynı gün yapılan kokteylle Hülya Kocadon tarafından gerçekleştirildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber cheap esomeprazole misoprostol no prescription

Myndos Çeşmesi Çarşısı’nın açılışına Bodrum’un sanat, siyaset, eğitim  ve iş dünyasından renkli isimler katıldı.  60 öğrenci kapasiteli Kiraz Özel Etüt Merkezinde öğrencilere yaz ve kış programları uygulanacak.  Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Kiraz Etüt ve Eğitim Merkezinin kurucusu ve müdürü Süheyla Kiraz, açıldıkları günden bu yana  özellikle çalışan velilerin büyük bir ihtiyacına cevap verdiklerini kaydetti. Kiraz konuşmasına şöyle devam etti “Öğrencinin okul sonrasındaki zamanını en verimli şekilde kullanmasını sağlamak adına öncelikle akademik başarısını arttırmak için gerekli öğretim desteğini vermek, sonra da kendi tercihleri doğrultusunda sosyal bir aktiviteye yönlendirmek amacındayız. Etüt ve Eğitim Merkezimizde u düşünceyle, velinin ödevle ilgili kaygılarını en alt düzeye indirecek, eğlendirirken de eğitecek bir çalışma programı uygulanmaktadır. Branşlarında uzman eğitim kadromuzla  çocukların yaşına ve yeteneklerine göre eğitim – öğretim yöntemleri kullanarak etüt programları uyguluyoruz. Velilerin kabusu olan performans ve proje ödevlerini çocuklarımız eğitimcilerimizin gözetiminde kendi becerileri ile yapmaktalar.”

25 yıllık eğitimci Süheyla Kiraz tarafından kurulan eğitim merkezinde 6-14 yaş arasındaki çocuklar eğitim görüyorlar.  Açıldığı günden bu yana özellikle çalışan velilerin vazgeçilmezi olan Özel Kiraz Etüt ve Eğitim Merkezinde öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için MYNDOS ÇEŞMESİ  Alış Veriş Merkezindeki yeni  yerinde eğitim vermeye devam edecek. Merkez iki katlı, 270 metrekare kapalı alanda, 5 derslikli ferah ortamı ile kalitesinden ödün vermiyor.

Özel Kiraz Etüt ve Eğitim Merkezi MYNDOS ÇEŞMESİ  Alış Veriş Merkezindeki yeni  yerinde  geniş oyun alanları, müzik ve dans odası, Türkçe ve İngilizce kütüphanesi ile çocukların  severek ve eğlenerek ders yapacaklar.

 

 

 

buy Viagra USA

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.