Bodrum Gündem

Uluslararası Ödüllü Muhabir Nilüfer Demir Anne Oldu…

Uluslararası Ödüllü Muhabir Nilüfer Demir Anne Oldu…

Bodrum’da yaşayan ve 2015 yılının Eylül ayında Akyarlar sahilinde yaşanan mülteci faciasında sahile vuran Aylan bebek fotoğrafını çekerek, mülteci dramını dünyaya duyuran ve Newyork’ta uluslararası ödül alan muhabir Nilüfer Kandırmış Demir bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Bodrum Gündem Haber

Dünyada 175 gazetenin birinci sayfasında yer alan Aylan bebek fotoğrafını çekmeden bir yıl önce açık kalp ameliyatı geçiren ve yaşadığı zorlu hayat mücadelesini kazandıktan sonra yazılım ve tasarım koordinatörü 35 yaşındaki  Cenk Demir ile evlenen 32 yaşındaki Nilüfer Kandırmış Demir bu sabah 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Bebeğine Mila, İsmini verdiklerini ve çok sağlıklı olduğunu belirten Demir “29 yaşında iken hiç beklemediğim bir anda kalp rahatsızlığı ile karşı karşıya kaldım açık kalp ameliyatı geçirdim ve kalp kapakçığım değişti, yaşamın ilerisi ile gerisi arasında gittim geldim, çok zor günler geçirdikten sonra hayatımıza Mila bebek girdi. Allahıma şükürler olsun ki oda çok sağlıklı benimde şu anda sağlık durumum çok iyi ve eşim ile birlikte çok mutluyuz. Tabiiki Aylan bebeğin fotoğrafını çekerken veya çektikten sonra kadın olduğum için bir gün anne olacağım aklımdan asla çıkmadı. Bu yüzden Aylan bebeğin cansız bedeni üzerinden yapılan ve yapılacak tüm rant ve çıkar girişimlerini alet olmadım olmak istemedim, bunu acı bir şekilde kullanmakta istediler elimden geldiğince fırsat vermedim. Aylan bebek on binlerce kadersiz mülteci çocuktan sadece biriydi. Konu aşırı abartıldı, çözüm bulundu mu mülteci çocuklara ve ailelerine? İnanmıyorum. Gazeteci olarak o gün işimi yaptım, yine benzer haberler yapmaya devam eder miyim, tabiiki ederim çünkü benim mesleğim bu. Şimdi hayatımı prensesim Mila bebek ve eşime adadım. Bir süre sonra tabiki mesleğime devam emek istiyorum, önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım” dedi.

Demir yaklaşık on gün hastanede kaldıktan sonra Bodrum’a dönecek

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.