Bodrum Gündem

Bodrum’u Ayağa Kaldırdı

02.12.2014
0
A+
A-

erectile dysfunction SLIDE

Denetimli serbestlik yasasından yararlanarak cezaevinden iki ay önce çıkan kişi Bodrum’da trafik polisleri tarafından kontrol edilmek istenince kaçmaya çalıştı, Bodrum’u ayağa kaldırdı. Şahsın kırımız ışıkta geçip ehliyetsiz araç kullandığı ortaya çıktı.

Professional Viagra online Bodrum Gündem Haber 02/11/2014 cheap Fluoxetine

İki ay önce denetimli serbestlik yasasından yararlanarak cezaevinden çıkan ve kullandığı 48 V 6645 plakalı otomobil ile Bodrum’a gelen Hasan Aydoğdu (H.A.) bugün öğle saatlerinde Çarşı Merkezi’ndeki Neyzen Tevfik caddesinde önce kırmızı ışıkta geçti, ardından patinaj yaptı. Vatandaşların şikayeti üzerine polisin dur ikazına da uymayan H.A. Bodrum Belediye Meydanı’nda motosikletli trafik polisi Gökhan Genç tarafından durdurulmak istendi. Genç’in ikazlarına uymayan H.A. olay yerinde kaçtı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş büro ekipleri ile trafik polisleri de peşine düştü. 1 km ileride polisler tarafından araç ile önü kesilerek durdurulan H.A.’ nın ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Otomobilden indirilen ve üzeri aranmak istenen H.A. önce polise karşı geldi. Polis her söylediğine itiraz eden H.A. üstünün aramasına izin verdikten sonra, gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

H.A’nın alınan ifadesinin ardından ehliyetsiz araç kullanmak ve kırmızı ışıkta geçmek suçlarından toplam 1542 TL para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.