Bodrum Gündem

Yalıçiftlik Ve Mumcular’da Yağış Büyük Zarar Bıraktı…

12.12.2014
0
A+
A-

sel baskını (1) Aciclovir online buy Fluconazole

Hafta başından bu yana Bodrum´u etkisi altına alan yağmur, bu kez kırsal alanı vurdu. Yalıçiftlik Mahallesinde taşan dere yüzünden başta Sağlık Ocağı olmak üzere bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

order Fluconazole Bodrum Gündem Haber 12/12/2014

Yalıçiftlik Mahallesinde belediye ekiplerinin çalışmalarını izleyen bir vatandaş “Görüyoruz bak işte yollar her taraf berbat. Kahvelere falan su basmış.” diyerek isyan etti.

Yağıştan etkilenen Yalıçiftlik Mahallesi Sağlık Ocağı Doktoru ve çalışanları vatandaşların yardımıyla temizlik çalışmaları yaparken görüntülendi. Dr. Sezgin Ertan, cihazlarının çok zarar görmediğini belirterek şunları söyledi; “Sabah yolar kapanmış. Biz geldiğimizde de içeriye çamurlu su girmiş. Çok fazla bir zararımız yok” dedi.

Bitez Mahalle merkezinde yaşanan su taşkını ise yolları dereye çevirdi. Yoğun yağış nedeniyle Bodrum Koyları kahverengiye boyandı.

Pazartesi gününden bu yana metrekareye yaklaşık 200 kilogram yağış düştüğü bölgede tarım arazileri sular altında kaldı. Yaşanan toprak kayması yüzünden bir araç hafif hasar gördü.  Çamlık, Kumköy, Yalıçiftlik, Kaklık, Enişdibi Mevkilerinde tarım arazileri ve yollar büyük zarar gördü. Yağmur, özellikle Kızılağaç, Çiftlik, Dereköy,  Torba ve  Bitez mahallelerinde etkili oldu. Kızılağaç ve Çiftlik mahallelerinde taşan dereler su baskınlarına neden oldu. Sel suları nedeniyle sokaklar dereye döndü. Yollar, yüksek kesimlerden gelen sel sularının taşıdığı taş, kaya ve dal parçalarıyla doldu.

Belediye ekipleri sabah saatlerinden itibaren dereye dönen yollarda tahliye çalışmalarına başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.