Bodrum Gündem

Sokağın Sesi İzmir Fuarında 2.Bölüm

treatment of depression

Sokağın Sesi İzmir Travel Turkey Fuarındaydı

Sokağın Sesi İzmir Turizm Fuarında 2.Bölümü Pazartesi 20:30’da Kent Tv Ekranlarında… buy Indocin online

buy Lithium online

Geçtiğimiz hafta birinci bölümü yayınlanan Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi İzmir Travel Turkey Fuarı 2.Bölümü 15 Aralık Pazartesi günü saat 20:30’da Kent TV ekranlarında olacak.

Sokak röportajları ile Türkiye ve Bodrum gündemini sorgulayan, halkın sesini ekranlara taşıyan Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi geçtiğimiz hafta 8.si gerçekleştirilen Ege Bölgesinin en önemli fuarı olan İzmir Travel Turkey Fuarına giderek idari ve yerel yöneticilerden, turizm sektörü temsilcilerine ve ziyaretçilere kadar onlarca kişi ile röportajlar yaptı. Fuar ve 2015 turizm sezonu ile ilgili görüşlerin dile getirildiği programın birinci bölümünde geçmiş dönem Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODER Başkanı Halil Özyurt, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve Bodrum Ticaret Odası üyeleri önemli değerlendirmelerde bulundular.

Bu hafta yayınlanacak olan 2.bölümde ise fuara katılan turizmciler, TURSAB yetkilileri, GEKA genel Sekreteri ve Muğla Valisinin fuar ile ilgili görüşleri ve 2015 turizm sezonu ile ilgili önemli değerlendirmeler yer alıyor. Samos Adasının genç ve kadın belediye başkanının Bodrum ile ilgili görüşleri ve duyguları da yine Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi Programında yer alıyor.

Turizmcilerin değerlendirmelerinde bir bölümünün 2015 sezonu için umutlu oldukları gözlenirken, bir bölüm turizmci ise 2015 Yaz Sezonunun 2014’ü aratacağı görüşünde. İzmir Travel Turkey Fuarı için Bodrum standının oldukça başarılı bulan turizmciler, diğer stantlara göre Bodrum standının çok daha görkemli ve kalabalık olduğu yönünde fikir birliğine varıyorlar.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.