Bodrum Gündem

Bodrumlu Genç Yazardan Polisiye Kitabı…

12.01.2015
0
A+
A-

SLIDE buy Dapoxetine

Bodrumlu genç yazar Canan Candan Şahin kurgu bilim içerikli polisiye kitabını, Ünlü Şair İlhan Berk’in adının verildiği sokak ta bulunan Cumba Cafe & Bistro da  tanıttı.

Colchicine without prescription Bodrum Gündem Haber 12/01/2015

“Nemesis” Adlı Kitap Tanıtımında Dostları Genç Yazar Şahin’i Yalnız Bırakmadı.

Yazar Canan Candan Şahin Türkiye’deki polisiye anlayışını kökten değiştirmeyi ve ülkenin en çok okunan ve merakla beklenen polisiye yazarı olmayı hedeflediğini belirtiyor.

Alışılagelmiş dedektif seri katil anlayışına farklı bir yorum getirerek enteresan ve çarpıcı hikayeler yazarken, okurları şaşkınlıklar içinde bırakarak, düşünmeye  ve sorgulamaya teşvik etmeyi amaçlıyor. “Nemesis te; hikayenin başkahramanı Cinayet Masası Dedektifi Ada Merter adlı karakter; kötülüğün karşısında kararlılıkla duruşu, çarpıcı karakteri ve tüm kusurlarıyla yeni hikayelerin de kahramanı olacak.

Nemesis, sıradan bir polisiye kitap olmanın çok ötesinde, içinde mitoloji, çarpıcı bilimsel gerçeklikler barındıran çok kapsamlı bir kitap. Kitabın başlarından itibaren hiç düşmeyen bir tempo ve merak okuyucuyu yakalıyor. Üstelik akıcı dili ve sürükleyici anlatımıyla editörlerden tam not almış bir roman. Sürprizler ve heyecan bir an bile okuyucunun yakasını bırakmıyor.

Romanda bahsi geçen ve organların yeniden yapılanmasını, uzuvların tekrar çıkmasını sağlayan gen, gerçekten de insan vücudunda mevcuttur. Fakat p21 adı verilen ve insan vücudunda kanserleşmeyi önleyen bir başka gen tarafından baskılanmaktadır. Bilim adamları p21 genini devreden çıkardıklarında kopan uzuvların yeniden çıkabileceğini varsaydılar ve bundan yıllar önce fareler üzerinde olumlu sonuçlar aldılar.

Kitap Tanıtım Bülteninden

Dedektif Ada Merter’in üstlendiği cinayet davası giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. Bir yandan sorunlu geçmişiyle diğer yandan zeki ve nefretle dolu bir katille baş etmek zorunda kalan dedektif, çıkmaza giren soruşturmada kendisini bilim dünyasının karanlık sularında olmayacak entrikalarla dolu, insan aklının sınırlarını zorlayan gerçeklerle yüz yüze bulur. Her adımda büyük sürprizler ve yalanlarla dolu bu amansız macerada hiç kimse güvenilir değildir.

Yasa dışı deneyler…

Daha fazla güç ve para için var edilen virüsler…

Karşı karşıya kaldığı sayısız tehlikeye rağmen bütün bu kötülüğe bir son vermeyi hedefleyen, ülkesinden uzak, yapayalnız bir kadın…

Bu kâbuslarla dolu maceradan sağ salim çıkabilecek midir?

Ve her şey bitti derken bir kez daha başlayan bir final.

get Naltrexone Canan Candan Şahin Özgeçmişi

1979 doğumlu olan yazar ilk ve orta öğrenimini Bodrum’da tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gördü.

Bodrum Lisesi ve Bodrumspor’da basketbol oynayan yazarın en büyük tutkusu spor ve kitaplardı. Okumak yetmez olunca ilk romanını yazdı. Bilime ve bilinmezliğe duyduğu ilgi onu polisiye- bilim kurgu türüne yöneltmiş, merak uyandırmak ve akıllarda soru işaretleri bırakmayı hedeflemesine neden olmuştur.

Bodrum sevdalısı yazar evlidir ve hala Bodrum’da yaşamaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.